Shane Tusup menyasszonyának határtalan a boldogsága
2024-04-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hatalmas az öröm Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé életében, hiszen idén már hárman ünnepelték a kismama születésnapját.

Élete egyik legkülönlegesebb születésnapjáról számolt be Nagy Viktória Zoé, akinek a párja, Shane Tusup mindent megtett azért, hogy várandós szerelme a legboldogabb legyen. Tusup szívmelengető sorokkal köszöntötte a születésnapján a kedvesét Instagramon. De természetesen itt nem állt meg az ünneplés.

Az egykori úszóedző régóta készült arra, hogy különlegessé tegye szerelme 28. születésnapját, hiszen életük egyik legmeghatározóbb időszakát töltik: hamarosan megszületik első közös gyermekük.

„Igazán nagy szervező, olyan dolgokkal tud meglepni, amire én nem is gondolnék!” – kezdte a várandós Viktória, majd elárulta, hogy élményt szeretnek egymásnak ajándékozni tárgyak helyett, „de ekkora pocakkal nem jöhetett szóba az utazás.”

A várandósság miatt ugyan nem utaztak sehova, de a kismama így is határtalan boldogságáról számolt be. A pár az egész napot együtt töltötte, Tusup reggelizni vitte a kedvesét, este pedig lufik és torta várta Viktóriát.

Számomra csodálatos volt az egész nap, hiszen most már hárman ünnepeltünk

– mesélte boldogan Shane Tusup párja, hozzátéve: mindketten nagyon várják, hogy megszülessen az első közös gyermekük.