Rúzsa Magdi hárompetéjű ikreket vár
2021-09-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Rúzsa Magdi, az aranytorkú énekesnő hármas ikreket hord a szíve alatt, és már túl van a terhesség 12. hetén.

Nemrég kiderült, hogy a kisbabák három külön petéből fogantak, azaz genetikailag nem lesznek teljesen egyformák. Dr. Tidrenczel Zsolt, a Czeizel Intézet orvos igazgatója a Bors megkeresésére elmondta: az ultrahangvizsgálat alapján megállapították, hogy Magdi három petesejt külön-külön megtermékenyülésével lett várandós. A szakember azt is elárulta, hogy ez a típusú várandósság nagyon ritka, csupán minden 7000-10 000. terhességnél egyszer alakul ki spontán.

A hírt, miszerint Magdi hárompetéjű ikreket hord szíve alatt, maga az énekesnő is megerősítette a Rádió1 reggeli műsorában. Sebestyén Balázséknak Magdi azt is elárulta: az ő esetében megvolt a hajlam az ikerterhességre, hiszen a családjában többször is előfordult, hogy egyszerre több élet fogant, sajnos azonban azok a babák nem születtek meg.

A beszélgetést itt meg is lehet hallgatni:


 Balázsék arra is kíváncsiak voltak, vajon kiderült-e már a picik neme, amire az énekesnő annyit mondott: ez még bizonytalan, de ő úgy látta, a babák között van fiú is, ám biztosat csak a következő vizsgálat után tud mondani erről.

A műsorban egyébként néhány sms-t is beolvastak Balázsék olyan anyukáktól-szülőktől, akiknek hármas ikreik vannak. Az üzenetek bár mosolyt csaltak az arcokra, de igazság szerint mindegyik arról árulkodott, három gyerkőccel bizony nagyon nem lesz egyszerű. Az egyik sms-ben például azt írták: "Ikerlányaink vannak, csak magunk vagyunk, első négy év Spárta, be fogtok sz*rni."

Forrás: Blikk