Kiderült, kisfia vagy kislánya lesz-e Hajdú Péternek
2021-09-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Augusztusban kiderült, hogy három elveszett baba után Hajdú Péter kedvese, Eszter gyermeket hord szíve alatt.

 

Tavaly nyáron a tévés párja, Eszter ikrekkel volt várandós, ám rövid idő után elvetélt. Az eset szörnyen megviselte a párt. Az év vége felé úgy tűnt, vágyaik megvalósulnak, ám decemberben egy újabb terhességgel járó komplikáció miatt még a fiatal televíziós élete is veszélybe került, kórházba vitték és műteni kellett.

Hajdú Péter nemrég egy csodás fotót posztolt várandós kedveséről, akinek már szépen kerekedik a pocakja. A tévés a Bors kérdésére elárulta: "Kisfiunk lesz, nagyon várjuk már."

Hajdú azt is elmondta, hogy a babaszobát egyelőre nem kezdték el berendezni babonából, de ősz végén erre is sor kerül majd, miután végrehajtották a szükséges átalakításokat a lakásban.

„A gyerekek, Dávidka és Noncsi szobái természetesen megmaradnak, a gyerek nappalit fogjuk átépíteni, hogy legyen egy külön helye a picinek is” – tette hozzá, illetve azt is elmesélte, mi volt a 11 éves Dávid és a 12 éves Noémi reakciója, amikor megtudták, hogy kistesójuk lesz.

„Bár elég nagy a korkülönbség a gyerekek között, így nyilvánvalóan nem fognak együtt játszani, a testvérek mindig számíthatnak majd egymásra” – fejtette ki, majd így folytatta: „Már az első reakciójuk nagyon aranyos volt, amikor meghallották, hogy új tesó érkezik. Szeretettel várják és szerintem, amikor csak tehetik, ők is kézben tartják majd a picit. Óriási kaland vár ránk, tényleg egy érzelmi hullámvasút az egész, nagyon boldogok vagyunk”.

Forrás: Blikk