Rubint Rella és férje már el is utaztak a nászútjukra
2022-06-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Rubint Rella és szerelme, Novothny Soma múlt hétvégén kötötték össze az életüket. A fiatalok már évek óta egy párt alkotnak, most pedig végre sor került az esküvőre is. Rella részletesen elmesélte, hogyan érezte magát, miután összeházasodtak. Mint mondta, kiskora óta egy ilyen esküvőről álmodozott.

„Tündérmese. A szó, ami eszembe jut, akárhányszor visszagondolok. Minden kislány álmodik egy mesébe illő esküvőről, de leginkább egy olyan férfiról, aki ezt az egészet tökéletessé teszi. Boldog vagyok, hogy Te vagy a Férjem!” – nyilatkozta a közösségi oldalán.

Most az egy napig megtekinthető Instagram-történetében osztotta meg, hogy már el is indultak a nászútjukra. Az ifjú pár megérkezett a csodás helyre, ahol majd a mézesheteiket töltik. Rella Zanzibáron, a tengerparton süttette a hasát, amelyről szintén közzétett egy videót a sztorijában.

A közösségimédia-sztár párja a téli átigazolási időszakban szerződött a Bundesligából a ciprusi első osztályú Anorthosziszhoz. Mint megtudtuk, a ciprusiak tovább nem tartanak igényt a focistára, így felbontották a szerződést. A goal.philenews.com szerint a játékos megállapodása 2023 nyaráig szólna, viszont ezt felbonthatják idő előtt, ha Somának kifizetnek 70 ezer eurót, azaz majd' 28 millió forintot.

Forrás: Blikk