Singh Viki először beszélt szakításának valódi okairól
2022-06-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Singh Viki – ötévnyi kapcsolat után – néhány héttel ezelőtt szakított a párjával, Tomival. Az énekesnő most őszintén vallott a kapcsolatukról.

 

Vikit és Tomit a szakítás óta már többször látták együtt, ám az énekesnő elmondása szerint szó sincs arról, hogy kibékültek, csupán egy kis időre van szükségük, hogy lezárják a közös életüket. Hozzátette továbbá, hogy nem haraggal váltak el, továbbra is tisztelik és szeretik egymást, valamint két közös vállalkozásuk és két kutyusuk is van, és emiatt nem tudják – és nem is akarják – végérvényesen lezárni azt, ami köztük van.

Viki a Story Magazinnak elárulta, hogy nem harmadik fél miatt szakítottak, de még dráma sem történt a szakítás során, egyszerűen csak elfáradtak. „Elfelejtettünk élni. Heti hét napot dolgoztunk, vittük a bizniszt, ami mellett én tanítottam, jártam fellépni, Tomi meg focizik egy klubnál, és edzősködik a saját egyesületében. Egyszer sem mondtuk a másiknak, hogy túl sok az, ami rajtunk van, vagy hogy jó lenne egy-egy szabadnap, mert meg akartunk felelni egymásnak és annak az elképzelésnek, hogy együtt bármire képesek vagyunk. És ez roppant fárasztó” – mesélte Viki, hozzátéve: azt vette észre, hogy a párjával már inkább csak legjobb barátokként tekintenek egymásra.

„Eltűnt a tűz, a szenvedély, a megoldandó problémák közül forogtak a mindennapjaink, és azt éreztem, ehhez túl fiatalok vagyunk” – fogalmazott, majd elmondta, hogy úgy érzi, rengeteg élmény kimaradt az életéből.

„Megijesztett az is, hogy a koromból fakadóan – 36 éves vagyok – lassan szülnöm kellene, amivel újabb 18 évre takarékra tenném magam. Feltettem a kérdést: biztosan ezt akarom?” – mondta az énekesnő, aki lát esélyt arra, hogy Tomival egy napon újrakezdik a kapcsolatukat. „Ő volt a talaj a lábam alatt, és a mai napig nagyon szeretjük egymást. Már csak emiatt sem mondjuk azt, hogy mi már soha nem leszünk újra egy pár” – fogalmazott.

Forrás: Blikk