Honnan tudhatod, hogy karmikus kapcsolat a Tiétek?
2022-06-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Úgy tartják, hogy karmikus kapcsolat mindenkinek csak egyszer adatik meg az életben. Ekkor találkozik két lelki társ, akik arra teremtettek, hogy együtt legyenek.

Már Platón, az ókori filozófus megfogalmazta, hogy mit is jelent egy karmikus párkapcsolat. A történet szerint az ókori időkben nem különültek el egymástól a nemek. Egyetlen faj volt csupán, amelynek női és férfi elemei is voltak. Azonban téveszméikkel és a törekvéseikkel megsértették az Isteneket, így azok úgy döntöttek, hogy megbüntetik az embereket. Kettéválasztották a nemeket, és a másik felük életre szóló keresésére ítélték őket.

Hiába történt mindez régen, a párunk ösztönös keresése velünk maradt a modern időkben is. De honnan tudhatjuk, hogy végre rátaláltunk? Mitől lesz egy kapcsolat karmikus, míg egy másik eleve kudarcra ítélt?

Az alábbi jellemzők megmutatják!

1.  Úgy érzed, hogy mindig is ismertétek egymást

Mindegy, hogy pár napja, hete, vagy hónapja találkoztatok, mindketten úgy érzitek már az első pillanattól, hogy Ti mindig is ismertétek egymást. Együtt végre kerek egésznek látjátok az életet, mintha a másik meghozta volna mindazt az életetekbe, amely eddig hiányzott belőle.

2. Jókor és jó időben találkoztatok

Hányszor fullad egy kapcsolat kudarcba pusztán azért, mert a körülmények nem engedik kiteljesedni. Vagy az időzítés nem jó, vagy a helyszín, vagy valami más közbeszól, és elválaszt két ember. De egy karmikus találkozás egészen más. Életed minden, még a legapróbb döntése, lépése, mozzanata is azt a célt szolgálja, hogy megtaláld őt.

3. Szinte olvastok egymás gondolataiban

Annyira egy hullámhosszon vagytok, és annyira hasonlítotok egymásra, hogy gyakran pontosan meg tudjátok mondani, mit gondol adott témáról a másik. Ez a régóta együtt élő pároknál általános, de egy friss kapcsolatban nem jellemző tulajdonság. Ha mégis így áll a helyzet, az jól mutatja, hogy milyen mélyen kapcsolódtok egymáshoz, és mennyire együtt tudtok rezdülni.

Ez is érdekelni fog! - 4 személyiségjegy, ami segíteni fog megtalálni a lelki társad

4. Alapvetően egyformák vagytok

 Amikor találkozol a karmikus lelki társaddal úgy érzed, hogy ő pont olyan, mint Te, csak az ellenkező nemben. Azonos az érdeklődésetek, az életmódotok, a hobbitok, és persze a személyiségetek is. Pusztán csak a női, illetve férfi jellemzőitek tesznek Titeket egyedivé és különbözővé. Egy ilyen kapcsolat óriási energiái összetéveszthetetlenek.

5. Még sosem éreztél ehhez fogható szerelmet

Mindenki volt már szerelmes. De szerelem és szerelem között óriási különbség lehet. Egy karmikus ismeretség magával ragadó, mindent elsöprő, szenvedélyes és örökre szól. Valami olyan érzés, amihez foghatót még soha azelőtt nem éreztél, ezért talán nem is érted, esetleg meg is ijeszt. Ilyen kapcsolat soha nem lesz még egyszer az életedben, mert egyedi és megismételhetetlen.