Kapcsolati válságukról meséltek Bárdosi Sanyiék
2022-06-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bárdosi Sanyi és felesége Ildi már 10 éve házasok és 13 éve együtt vannak. Azonban mint minden hosszú kapcsolatban, náluk is előfordultak, nehézségek, hullámvölgyek. Ezekről és a boldog házasság titkáról is meséltek a Reggeliben.

 

Sanyi és Ildi már nagyon hosszú ideje, 13 éve egy párt alkotnak és kereken 10 éve házasok is, ez alatt pedig két közös gyerekük is született. Nem meglepő azonban, hogy az ő kapcsolatukban is akadtak hullámvölgyek.

"Aki azt mondja, hogy nem volt a kapcsolatában hullámvölgy, az hazudik. Nálunk is volt azért egy-kettő, a 13 év alatt amióta együtt vagyunk. Már háromszor, négyszer, ötször világgá szaladtam volna, de nem tettem végül"- mesélte nevetve Bárdosi Ildi a Reggeliben.

A házaspár azt is elmesélte, hogy szerencsére minden hullámvölgyből sikerült kijönniük és valójában soha nem gondolkodtak azon, hogy szétmenjenek. Bárdosiék szerint pedig boldog házasságuk egyik titka az, hogy amikor ők megismerkedtek még nem voltak okostelefonok, nem volt közösségi média, ők a hagyományos módon ismerték meg egymást, SMS-elet küldtek vagy telefonáltunk egymásnak és nem az interneten lógtak, mint a mai fiatalok.

"Mi férfiak szerintem ott rontjuk el, hogy mindent megígérünk. Én nem ígértem meg semmit és milyen jól tettem"- viccelődött Sanyi a műsorban a jó házasság titkával kapcsolatban.

Mióta nagyobbak a gyerekek a házaspárnak végre jut ideje arra is, hogy ketteseben elmenjenek romantikázni, ami még inkább megerősítette kapcsolatukat:

"Amikor kicsik voltak a gyerekek nehezebb volt, de most már azért el tudunk menni nélkülük is kicsit romantikázni. Nekünk is akkor voltak mosolyszünetek, amikor nem tudtunk eleget kettesben lenni, amikor nem volt meg az énidőnk" - mesélte Sanyi, aki a 13. évfordulójuk alkalmából az egyik legjobb budai étterembe vitte el romantikázni feleségét.


Forrás: Blikk