Papp Gergő újra szerelmes
2023-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az RTL Reggeli című magazinja műsorvezetőjének új kapcsolata még eléggé friss – információnk szerint Pimasz úr alig néhány hónapja van együtt új kedvesével –, de úgy tűnik, biztos a dolgában.

A riporter, aki épp egy Ománt népszerűsítő sajtóúton van, az Arab-félszigetről készülő videóiban bizony az elmúlt napokban rendszeresen megmutatta új kedvesét, nem titkolva a boldogságát. Az általában csak 24 órán át látható Instagram-történeteinek elmentett videóiban az elmúlt napokban többször is látható volt a hölgy: igaz, takarva, de láthatóan a műsorvezető otthonában pakolva a bőröndöt, majd a szalálai hoteljük szobájában háttal, egy-két későbbi felvételen viszont már szemből látható a Papp Gergőt boldoggá tevő hölgy.

– Egy elég friss kapcsolatról van szó, tényleg csak néhány hónapja vannak együtt. Egy 33 éves hölgyről van szó, akinek egyébként van egy kislánya is – erősítette meg a hírt a műsorvezető egyik barátja.

Az ismerős szerint a pár először vett részt közösen egy hosszabb, szerelmes utazáson.

– Mivel Gergőnek fontos, hogy a hozzá közel álló emberek is elfogadják a barátnőjét, így a barátainak is elkezdte bemutatni a hölgyet, aki hamar elrabolta a szívét. Az azonban meglepett, hogy a boldogságát már így kikiáltja a világnak is, hiszen tényleg egy nagyon új kapcsolatról van szó – árulta el a barát, aki szerint a televíziós az a típusú ember, aki nem szereti és nem is tudja titokban tartani az érzelmeit.

Mint ismert, Pimasz úr, azaz Papp Gergő 2020 nyarán tudatta a világgal, hogy 17 év után vége lett a házasságának. A műsorvezető azonban nem maradt sokáig egyedül, két és fél évig egy nála 24 évvel fiatalabb énekesnő, Pintér Petra volt a barátnője, ám a kapcsolatnak a tavalyi év végén vége lett. Azóta Papp meglehetősen szűkszavú volt a szerelmi életével kapcsolatban, ám idén márciusban annyit elárult, hogy egy nála 20 évvel fiatalabb nővel kezdett ismerkedni. A barátok szerint Pimasz úr a tavalyi szakítása óta többször próbálkozott, de egy ideig nem találta a szerelmet.

– A korábban egy interjúban megemlített hölgy is egyike volt a próbálkozásoknak, ám úgy tűnik, a mostani párjával nagyon egymásra találtak – árulta el a közeli barát.