Péter Szabó Szilvia férjéről vallott
2023-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az anyaságról és a házasságáról mesélt Péter Szabó Szilvia a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában. A NOX énekesnője elmondta, örül, hogy a harmincas éveire lett édesanya.

„A harmincas éveim elejére-közepére értem meg, és érkeztem meg egy csomó mindenben ahhoz, hogy azt tudom adni a kislányomnak, amit mindig akartam. 20-30 között kusza voltam legbelül egy csomó szempontból, ezért örülök, hogy 35 évesen lettem édesanya” – mondta Szilvi a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

Az énekesnő a párjával való kapcsolatáról is őszintén mesélt. Gyurival nem csak a magánéletük közös, együtt is dolgoznak.

„Én is ismerek olyan párokat, akik együtt dolgoznak, és nem jó, hogy együtt dolgoznak. Viszont olyat is, aki – velünk egyetemben – szárnyat ad a másiknak. Tíz éve vagyunk együtt, és az első pillanattól olyan szeretet és tisztelet van egymás gondolatai, véleménye iránt, hogy nem veszünk össze. Néha összezörrenünk, de igazán nem tudunk összeveszni szakmai dolgokon. Én is mindent megkérdezek tőle, még a legutolsó szakmai posztot is, hogy hogyan fogalmazzuk meg. Annyira egy hullámhosszon vagyunk, annyira együtt pezsgünk ebben az egészben és annyira tisztelet van mind a kettőnkben a másik iránt” – magyarázta Szilvi, akinek a párja a Unique énekesnőjének, Völgyesi Gabinak az öccse. Az énekesnő a sógornőjéhez, Gabihoz fűződő viszonyáról is beszámolt, elárulva, hogy sosem volt köztük rivalizálás.

„Gabi egy nagyon kemény nő, nagyon erős jellem. Nagyon különbözünk sok mindenben, ő nagyon racionális, én nem. Szoktak tök jó vitáink lenni” – magyarázta, majd hozzátette: ezek abból fakadnak, hogy Gabi csak a kézzel fogható dolgokban hisz.