Jákob Zoltán rosszul választott
2023-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Péntek-Gyulai Virág a mai napig várja, hogy Jákob Zoltán rájöjjön, nem jó döntést hozott, amikor Betti mellett voksolt.

A Nagy Ő Virágja sokáig azt hitte, ő lesz majd a befutó Jákob Zoltánnál, ám a milliárdos végül Bettit választotta. A korábban Árpa Attila szívéért is versenybe szálló lány többször is Zoli tudtára adta, mennyire tetszik neki: volt, hogy a forgatások során belemászott az ölébe, szájon csókolta, vagy épp közölte vele, hogy minimum két-három gyereket akar tőle. A fitneszmodell úgy gondolja, a Crystal Nails tulajdonosa rövid időn belül visszatáncol hozzá, belátva, hogy nagyot tévedett.

– Tévedni emberi dolog, és ha innen nézzük, Zoli a legemberibb figura, akit csak ismerek, hiszen akkorát tévedett, mint ide Lacháza. Szegényemnek most főhet a feje, hogyan kössön útilaput Betti talpára, merthogy ezen agyal, az tuti. Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én. Harcolhat a felismerés ellen, ha akar, de nem érdemes odázni ezt a dolgot. Egy egyszerű és gyors minőségi csere kell ide. Betti megy, Virág jön, és kezdődhet végre az az élet, amire mindketten vágyunk – mondta Virág, aki nem haragszik a körömkirályra, amiért az a döntő előtt hazaküldte őt.

– Amit éreztem, az a csalódottság, amihez keveredett jó adag sajnálat is, hiszen én pontosan tudtam, amit Zoli még nem, hogy Betti személyisége köszönőviszonyban sincs azzal, amit neki mutatott, amikor a forgatásokon találkoztak. Elég csak belepillantani a hölgy egy-két élőzésébe, és hamar meghallhatjuk azokat a pillanatokat, amikor a felvett jó modor mögül kikacsint a valóság. Idéznék is mindjárt egy rá jellemző mondatot, amit egy kommentelőnek mondott: Ó Zsáklin, te idióta állat, te! Úristen, te gyászkeret! Az persze, igaz, hogy a kérdés, amit kapott, illetlen volt, de képzeljük csak el, amint Zoli mellett ül egy üzleti vacsorán, és amint zavarja valami, kiugrik a száján egy ilyen kis cukiság! – folytatta a kikosarazott jelölt.

Szóval már csak idő kérdése szerintem, hogy Zoli revideálja a döntését. Nati túl fiatal hozzá, így nincs is kérdés, hogy mire jut majd. Én pedig várom a hívását

– hangsúlyozta a még mindig reménykedő Virág.