Pap Dorciéknál jön a baba
2024-03-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pap Dorci világgá kürtölte a boldogságát és pocakos fotóval tudatta a nagy hírt.

Pap Dorcit az Exatlon legfiatalabb versenyzőjeként ismerhették meg a nézők, ugyanis mindössze 18 évesen vágott bele élete egyik legnagyobb kalandjába. A fiatal lányt bár féltették a szülei, megbíztak benne, és tudták, hogy jól fog szerepelni a műsorban. Dorci számára az volt a legnehezebb, hogy a családját itthon hagyja, ugyanis nagyon szoros a kapcsolat közöttük.

"Ők azok az emberek, akikért bármikor, bármit megadnék, és akik mindennél többet jelentenek számomra. Akiket a világon a legjobban, feltétel nélkül szeretek. Akikre mindig számíthatok. Akikkel bármikor, bármit megoszthatok, örömömet, bánatomat. Akikkel bármikor, bármiről nyíltan beszélhetek. Akikben vakon megbízhatok. Akikre tiszta szívemből büszke vagyok" – áradozott korábban róluk.

Legfőbb bizalmas a nővére, Tamara, akivel megszólalásig hasonlítanak egymásra. Bár a fiatal lány nem beszél sokat a nővéréről, néha-néha kitesz egy közös fotót vele. Hiába van köztük néhány év korkülönbség, olyan, mintha ikrek lennének, hiszen mindketten gyönyörűek. Dorci most ismét egy meghitt posztot tett közzé Tamival, akivel egy óriási örömhírt is bejelentettek: hamarosan nagynéni lesz, azaz a testvére kisbabát hord a szíve alatt. A pocakos fotókat az Instagramján osztotta meg boldogan.

A legkedvencebb Kismamám. Jön a baba!

– írta izgatottan.