Krausz Gábornak új tetkója lesz
2024-03-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Krausz Gábor az egész felkarját kivarratta, majd azt is megmutatta, mi került rá.

Krausz Gábor négy évvel ezelőtt magára varratott egy, az akkori párját, Tóth Gabit ábrázoló képet, hogy így is kifejezze a szerelmét iránta. Igen ám, de azóta elváltak, a sztárséf jobb karján pedig továbbra is ott virított a múlt... Pár hónappal ezelőtt Gábor eldöntötte, hogy változtat, amibe az is beletartozik, hogy elköszön az ominózus képtől, amit egy másikkal fed majd el.

– Mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és nonfiguratív ábra is a testemen, amit már nem érzek magaménak, így ezeket majd átalakíttatom. Tervbe van véve egy újabb tetkó, ami a Dancingre utalna – említette meg korábban.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, az édesapa egy tetoválószalonból jelentkezett be, ahol a tetoválóművész a felkarját vette kezelés alá, most pedig kiderült, hogy egyelőre nem a jobb, hanem a bal karját, azaz Tóth Gabi képe egy ideig még ott lesz rajta. A végeredményről a közösségi oldalán mutatott fotót, amelyen jól látható, mennyire kidolgozott mintát álmodott meg. Konyhai eszközök, edények, egy séf és egy kés is díszeleg rajta, tehát valószínűleg ezúttal az álommunkáját szerette volna megjeleníteni.

„Első szakasz pipa” – olvasható a bejegyzésben, amelyből arra lehet következtetni, hogy lesz folytatás.