Szandi visszasírja a ’90-es éveket
2024-03-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem vagyok az az állandóan nosztalgiázós típus, csak annyit szeretek a múltra visszagondolni, amennyit érdemes, és ami tudja építeni a jelenemet és a jövőt. A ’90-es évek második fele azonban számomra meghatározó volt.

1994. július 7-én töltöttem be a tizennyolcat, és ezzel egy új szakasz kezdődött számomra. Akkor már öt éve voltam a zenei pályán, és ebben az évben jelent meg a hatodik lemezem. Az viszont, hogy hivatalosan is nagykorú lettem, lehetőséget biztosított arra, hogy Csabival (Bogdán Csaba zenész – A szerk.) elkezdjük a közös életünket. A következő év januárjában költöztem Csabihoz, és már ott is volt stúdiója, ahol onnantól rengeteget dolgoztunk. Emlékszem, mennyire boldogok és motiváltak voltunk. Tényleg 0-24-ben együtt voltunk, Csabi írta az újabb és újabb dalokat, és éreztük, mi ketten mindenre képesek vagyunk, hihetetlen erő volt bennünk, amit meg is akartunk mutatni a világnak. Elképesztően impulzív időszak volt ez a számunkra.

A tettvágy és a sok munka meg is hozta a várt sikert. Jelent meg lemezem Japánban, rákerültem Dj. Bobo és a Spice Girls mellett egy olyan válogatásalbumra, amelyet öt országban több mint 600 ezer példányban adtak el. Rengeteget utaztunk, felléptünk többek között Hongkongban, az Egyesült Államokban, Brazíliában, Mexikóban... mondhatni, bejártuk ketten a világot. Ekkoriban mutattuk be a Hotel Mentholt is a Budapesti Operettszínházban, hatalmas sikerrel.

1998-ban aztán léptünk egy nagyot, beköltöztünk abba a családi házba, ahol azóta is lakunk, és az aminek évfordulóját mindig egy általam készített tortával ünnepeljük meg. Ez is fontos mérföldkő volt az életünkben, megérett ugyanis mind a kettőnkben a gondolat, hogy miután az addig együtt töltött éveink kettőnkről és az önmegvalósításról szóltak, most már szeretnénk családdá válni. Mindezt pedig annak rendje és módja szerint. Így 1999-ben összeházasodtunk, majd pontosan kilenc hónappal később megérkezett Blanka lányunk, aztán pedig megajándékozott a Jóisten még minket két csodálatos fiúval is.