Palácsik Lilla a várandósságáról vallott
2022-08-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Palácsik Lilla részletesen mesélt a második várandósságáról és arról, hogyan érzi magát az elsőhöz képest. Elmesélte, mikorra van kiírva, mennyit hízott, hogyan táplálkozik, és arra is kitért, hogy szeretnének-e majd esetleg harmadik gyermeket. A fiatal kismama kendőzetlen őszinteséggel válaszolta meg a követői kérdéseit a szüléssel kapcsolatban egyaránt.Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás márciusban jelentették be, hogy hamarosan érkezik a második gyermekük. Mint kiderült, első kisfiuk születése után ismét fiút várnak, aki majd az Ábel nevet kapja. A fiatal házaspár nagyon várja, hogy a kezükben tarthassák a kisbabájukat, Lilla elárulta, hogy pont augusztus 20-ára van kiírva, de nem szeretné, ha sokkal hamarabb érkezne.

"A szüléssel kapcsolatban arra vágyok nagyon, hogy olyan gyorsan történjen, mint Noah-nál. Nála körülbelül reggel 7 órakor kezdődött el, és 11 órakor született meg, egy ilyen 4 óra volt az egész vajúdás. Most szeretném Ábelnél is, hogy 4 óránál ne legyen több. A másik dolog, amire nagyon vágyok, hogy Noah szeretettel fogadja Ábelt és egy szoros testvéri kötelék alakuljon ki közöttük" - mesélte egy kérdezz-felelek kapcsán a hivatalos Youtube-csatornájukon. A súlyával és a táplálkozásával kapcsolatban is megosztott néhány információt akövetőivel.

"Sem Noah-nal, sem Ábelnél nem figyeltem arra, hogy mit eszek, a súlyomra sem figyeltem oda. Most 36 hetesen vagyok, 66 kiló és ilyen 56 körül voltam, úgyhogy 10 kilót híztam. Csak arra figyeltem, hogy három óránként egyek. Az első trimeszterben, ha három óránként nem ettem, olyan rosszul voltam, hogy émelyegtem" - számolt be a második terhességéről a kismama, majd hozzátette: ez a terhessége nehezebb egy fokkal, mint az első.

"Ott van Noah, róla is gondoskodni kell, pont most lépett a hiszti korszakba, úgyhogy ezt is kezelnem kell. Sokkal stresszesebb vagyok, de próbálok higgadt maradni, amikor lehet. Amikor időm engedi, akkor próbálok jógázni, meditálni, az nagyon jól szokott esni" - említette meg Lilla, aztán elárulta, hogy Ábelnél már hamarabb érezte a rúgásokat. A harmadik gyerek is szóba került, amivel kapcsolatban őszintén válaszolt

"Fiús anyukának érzem magam, nem is tudtam volna kislányt elképzelni magunknak, de ki tudja? Talán majd a harmadik"- jelentette ki, de leszögezte: nem az elkövetkezendő 6-8 évben akar harmadik kisbabát.Forrás: Blikk