Hogyan válj olyan nővé, akit egyszerűen nem hagyhat el a párja?
2022-08-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sok nő azért lép ki egy kapcsolatból, mert a párjuk túlzottan belekényelmesedik a közös életükbe, és már nem adja meg a kellő tiszteletet, illetve figyelmet a nő számára, mert úgy érzi, hogy ő enélkül is mellette marad. De ez nem lesz hosszú távon működőképes stratégia, hiszen senkit nem vehetünk biztosra, hogy örökké hű lesz hozzánk, ha egyszer sikerült meghódítanunk.

Mit tehetsz azért, hogy a párod ne érezze, hogy most már nyugodtan hátradőlhet?

Ne legyél senki tulajdona!

Ha a párod úgy véli, hogy végérvényesen „megszerzett” magának, akkor fogalma sem lesz arról, hogy milye is van valójában. Ha úgy érzi, hogy már nincs miért küzdenie, mert övé a jog, hogy a párod lehessen, azzal sajnos meglehetősen alulértékel Téged, és csak egy vagyontárgyként tekint majd Rád. Ne add meg neki ezt a kényelmet, éreztesd vele, hogy bármelyik pillanatban lehet valaki jobb, akiért otthagyod.

Tudd, hogy mennyit érsz!

Egy kapcsolathoz két önálló egyéniség kell, ahol mindkét fél ugyanolyan értékes és fontos. Nem szabad attól félned, hogy ha esetleg a párod és közted mégsem működnek a dolgok, akkor képtelen leszel mást találni helyette. Ha a saját magadba vetett hited helyreáll, akkor próbálj olyan különleges tulajdonságokat, képességeket még elsajátítani, amelytől nem csupán a jelenlegi párod, de bárki más számára is vonzóbb és érdekesebb lehetsz. Ha Te is olyan nő leszel, aki megértő és érzékeny, ugyanakkor belevaló és titokzatos, akkor garantáltan bármely férfit megkaphatod magadnak.

Ez is érdekelhet! - Hogyan merj kilépni a komfortzónádból?

Jobb időben búcsút inteni!

Ha még ezek után is biztosra vesz a partered, és semmit nem tesz azért, hogy újra és újra meghódítson, akkor talán Neked sem érdemes több energiát beletenned ebbe a kapcsolatba. Állíts fel egy határt, ameddig hajlandó vagy elmenni, de azon a ponton, amikor eléritek ezt a vonalat, legyél határozott, és mondd ki, hogy vége. Ha így teszel, azzal minimalizálod a feleslegesen elvesztegetett időt, amelyet egy olyan emberre szántál, aki sosem érdemelte meg a figyelmed.

Nem kell, hogy több, vagy más legyél, mint aki valójában vagy. Az sosem hátrány, ha odafigyelsz a saját fejlődésedre, de semmi szükség drasztikus váltásra, mert akkor már nem az az ember lennél, aki eredetileg. A megfelelő partner a jó és a rossz tulajdonságaidat is elfogadja majd, és szereti, csak maradj mindig hű önmagadhoz!