Hajdú Péter és szerelme a naplementében romantikázott
2022-08-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hajdú Péter és családja elutazott nyaralni a Balatonra, hogy kikapcsolódhassanak és minőségi időt töltsenek el közösen. A kutyájukat is magukkal vitték, akivel nem volt egyszerű a balatoni séta. A meghitt, naplementés kiruccanásukról a legújabb Instagram-posztjában számolt be a tévés.

Hajdú Péter és párja, Láng Eszter teljesen odavannak a kisfiukért, mint mondták, Dominik születésével lett teljes a családjuk. A fiatal édesanya rendkívül jól helyt állt a kedvese szerint az első hónapokban, pláne, hogy az elején a műsorvezetőre idegenként tekintett a kisbaba, így nem tudott annyi mindenben segíteni a szerelmének, amennyiben szeretett volna. A szerelmesek idén tartották volna az esküvőjüket, ám Dominik miatt eltolták a nagy napot.

"Halasztjuk az esküvőt... Korábban azt terveztük, idén nyáron vagy kora ősszel összeházasodunk, de Dominik kissé átírta a forgatókönyvet. Eszter most minden figyelmét a kisfiunknak szenteli, és amíg nem érzi úgy, hogy egy picit lazíthat, halasztjuk az esküvőt" - nyilatkozta korábban a tévés.

A család ezúttal a kutyájukkal utazott el kikapcsolódni a Balatonra. Úgy tűnik, nagyon kedvelhetik Siófokot, mivel legutóbb is ott randiztak, illetve most is oda mentek nyaralni. A romantikus, naplementés sétájukról egy aranyos fotót is megosztottak a közösségi oldalaikon.

"Esti séta" - írta a képhez a műsorvezető.

"Dennis nem akarta ezt a képet" - olvasható Eszter bejegyzése alatt, melyen a kutyával pózolt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Láng Eszter (@eszterlng) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk