Nádai Anikóék külföldi élettel kacérkodnak
2024-01-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nádai Anikónak nagy tervei vannak a jövőt nézve, hiszen sokáig szeretne élni. Azt is elárulta, hova költöznek majd a vőlegényével.

Nádai Anikó 35 éves lett ma, az elmúlt két évben pedig nagy változások következtek be az életében: eljegyezték, megszületett a második kisfia és építkezésbe kezdtek. A műsorvezető nem tagadja, aktívan és sokáig szeretne élni, amire meg is van az esélye a felmenőit elnézve.

"Kilencvenötödik életévében van már a nagypapám. Múltkor hívtam telefonon és éppen jött le a létráról, mert a függönyt akasztotta vissza, amit kimosott. Úgyhogy van ilyen is. Bármikor aláírnám azt, ahogyan él. Egyedül főz magára, karácsonykor nagy disznótorost készített, úgyhogy nagyon aktív. Mindig figyelem, úgy tartja magát karban, hogy sokat gyalogol, mászkál, nem ül le, sokat olvas, rádiót hallgat. Ráadásul ő lett most a falu legidősebb embere" – dicsekedett az RTL Reggeliben a szülinapos, akinek a nagymamája is a 88. életévét töltötte decemberben.

"Egyébként én is szeretnék sokáig élni. Ráadásul pont a napokban beszéltük a vőlegényemmel, hogy Rómában szeretnénk megöregedni. Kitűztük célul, hogy miután kirepültek a gyerekek, kiköltözünk Olaszországba, mert mindketten nagyon szeretjük az olasz konyhát, mentalitást" - árulta el Anikó.