Nacsa Olivér jegyben jár szerelmével
2023-07-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Három a magyar igazság, egy a ráadás – tartja a mondás, aminek Nacsa Olivér nemrégiben eleget is tett, hiszen a Karinthy-gyűrűs humorista nemrégiben eljegyezte a szerelmét, Tripolszky Annát.

A kapcsolatukat tavaly márciusban erősítette meg Nacsa, de már több mint másfél éve egy párt alkotnak. A szerelmük pedig a jelek szerint annyira erős, hogy Nacsa a korábbi, sikertelen házasságai után is újból bátran kimondja a boldogító igent... ezúttal talán örökre.

A pár jelenleg Olaszországban romantikázik, a napokban pedig egy gyönyörű gyémántgyűrű került a lány bal kezének gyűrűsujjára. A festői környezet ideális lenne egy lánykérésre, ám nem zárható ki, hogy Olivér már az utazás előtt feltette a nagy kérdést a kedvesének.

– Valóban megtörtént az eljegyzés – súgta meg a párhoz közel álló ismerős. – Bár a boldog eseményről csak a szűk családnak és a barátoknak számoltak be, tévés berkekben hamar kiszivárgott az örömhír. Mindketten nagyon boldogok, Olivér pedig úgy érzi, ezúttal végre megtalálta élete párját.

Bizony ráfér a boldogság a humoristára, aki a hivatásában ugyan nagyon sikeres, ám a magánéletében mintha elkerülné a boldogság. Az első házasságát 2011-ben kötötte civil kedvesével, Zsuzsával, akivel családalapítást terveztek, ám a kapcsolatuk két évvel később zátonyra futott.

Egy évre rá már Pataki Szilviával volt együtt, és noha a gyönyörű színésznővel esküvőt és gyermeket terveztek, három és fél évvel később, 2017-ben váratlanul az a kapcsolat is véget ért.

Ezután jött a humorista életébe Somossy Barbara. A tizenhárom évvel fiatalabb műsorvezetővel úgy érezték, az ég is egymásnak teremtette őket: már az első randevún tudták, hogy megtalálták a másik felüket. A házasságuk azonban csupán másfél évig tartott, amelynek a felbontását egy közösen kiadott közleményben tudatták a nyilvánossággal 2019-ben.

„Szeretnénk elejét venni mindenféle pletykának és találgatásnak, ezért Olivérrel arra gondoltunk, hogy mindezeket megelőzvén, itt és most tájékoztatunk benneteket és a közvéleményt egy döntésről, amelyet közösen hoztunk meg, a szívünkben békével, hálával és egymás iránt érzett szeretettel. Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, amelyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak. Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben” – fogalmaztak akkor.

Talán az M5 csatorna 26 éves riportere mellett most Nacsa Olivér végre megtalálja a boldogságot.