Weisz Fanni lemond a szerelemről édesanyjáért cserébe
2023-07-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Weisz Fanni és édesanyja igyekeznek minél több időt egymás társaságában tölteni, szinte mindent közösen csinálnak: együtt dolgoznak, együtt járnak kikapcsolódni, ráadásul mindössze pár utcára laknak egymástól, így rendszeresen kávéznak vagy ebédelnek együtt.

A gyönyörű modell szerint nagy szüksége van az édesanyjára a mindennapok során.

„Érdekes, hogy bár mostanra teljesen önállóvá váltam, és minden szempontból a magam ura vagyok, mégis egyre nagyobb szükségem van anyára. Valahogy biztonsággal tölt el, hogy tudom, bármi történik velem, ő ott áll mögöttem, készen arra, hogy elkapjon” – mesélte Fanni, akinek a vállalkozásában is rengeteget segít az anyukája.

„Nemcsak, mert ő a fülem... Hanem mert a meglátásaira, a tapasztalataira bátran hagyatkozhatom. Intézi a papírmunkát, tartja a kapcsolatot a gyártással, a könyvelővel, kezeli az e-maileket, és – nem utolsó sorban – ezerrel szurkol a háttérből. Anya mellett el vagyok kényeztetve” – mondta a modell, amihez az édesanyja hozzátette: mindezt azért csinálja, mert szeretné, ha a lánya számára minden a legjobban alakulna.

„Ez a célom, amióta megszületett. Mindig is próbáltam őt terelgetni, tanítani, de amíg lázadt, addig nem igazán hallgatott rám. Most már igen, sőt, rengeteget kérdez. Ehhez meg kellett érnie” – szögezte le Ágnes, aki korábban teljesen más hivatást szánt a kislányának.

„Anyaként csakis a legjobbat kívánom a gyerekeimnek. Emlékszem, még mielőtt – több mint tíz éve – Pestre költöztünk volna, kitaláltam, hogy Fanni legyen körmös, a testvére, Gábor pedig, aki szintén siket, masszőr. Úgy voltam vele, ezzel a két hivatással talán könnyebben tudnak majd boldogulni az életben. Fanni viszont mást akart, és én ezt elfogadtam, mi több, támogattam. És bevallom, már nem is tudnám őt elképzelni egy asztal vagy pult mögött. És nem azért, mert az a munka degradáló lenne. Dehogy! Csak látom, mennyi ambíció van benne, hogy mennyire éltre való, kreatív, dolgos lány, aki többre hivatott” – mesélte a büszke anyuka.

Fanni sikert sikerre halmoz a vállalkozásában, de sokakat érdekel a kérdés, vajon mi a helyzet nála a szerelem terén. A modell azt is elárulta, szeretne-e párkapcsolatot.

Most semmi sem hiányzik, a szerelem sem. De ha férjhez megyek, szólni fogok. Tényleg minden úgy jó, ahogy van. Most szeretem azt, akt a tükörben látok

– mondta.