7 jel, hogy egy férfi küzd a hozzád fűződő érzelmeivel
2020-11-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Számtalan olyan ember bonyolódik szerelmi ügyekbe, akiknek sosem kellene. Legyen az egy munkatárs, aki pontosan tudja, hogy nem összeegyeztethető a munkátok egy párkapcsolattal, vagy a legjobb barátnőd bátyja, aki akkor is ottmarad az életedben, ha mégsem jön össze semmi komoly köztetek, kivéve, ha a legjobb barátnődet is messziről elkerülöd. Előfordul, hogy ellenállás helyett, a következményekkel mit sem törődve, beleugrasz egy ilyen kalandba, mert úgy gondolod, hogy megéri kockáztatni. Máskor viszont pont a várható negatívumok miatt inkább nemet mondasz, mert túl sok veszteni valód lenne rajta.

Persze ez nem mindig olyan egyszerű. Az érzelmeinknek nehezen tudunk megálljt parancsolni, és elég gyakran megesik, hogy pont egy olyan férfi tetszik meg, akire ránéznünk sem lenne szabad. De honnan tudhatod, hogy ő mit gondol rólad? Milyen jelek mutathatják, hogy bizony ő is küzdeni próbál a hozzád fűződő érzelmeivel?

A következő 7 jellemző Neked is jó támpont lehet!

1. Ha valaki mással randizik, azt letagadja előtted.

Mivel Téged nem mer elhívni, ezért próbál továbblépni, és randizni valaki mással. Persze abból biztosan nem lesz semmi, hiszen irántad táplál gyengéd érzelmeket. Ha esetleg a füledbe jut, és rákérdezel, akkor csak tárgyilagosan mesél ezekről a találkákról, vagy inkább letagadja őket.

2. Ha közös programotok van, sosem érkezik egyedül.

Amolyan hátvédként elhozza a barátait is. Ettől függetlenül egész este csak Veled beszélget, és csak Veled foglalkozik. Persze senki előtt nem vállalja fel, hogy ez egy randi lett volna, hiszen nem is voltatok egyedül.

3. Minden nap keres egy ürügyet, csak, hogy beszélhessen Veled.

Itt nem kell nagy dologokra gondolnod. Csak megkérdezi, hogy vagy, mik a terveid a hétvégére, vagy melyik filmet akarod megnézni este a barátnőiddel. Apránként próbál minél többet megtudni Rólad, és közelebb kerülni hozzád. Azért titkon azt reméli, hogy becsatlakozhat melléd egy kávéra, vagy akár meghívod az esti mozira is. De ő nem fog lépni, Tőled várja a kezdeményezést.

Ezt is olvasd el! - 8 jel, hogy tetszel egy munkatársadnak

4. Nem tud semmi pozitív jelzőt mondani a jelenlegi partneredre.

Lehet, hogy kifigurázza kicsit, vagy elvicceli a témát, de igazából semmi jót nem tud, és nem is akar mondani az aktuális párodról. Inkább csak megjegyzi, hogy jobbat érdemelnél, mert meg van róla győződve, hogy mellette százszor boldogabb lennél.

5. Ha a kollégád, akkor biztosan említette már, hogy másik munkát keres.

Nem azért, mert boldogtalan, vagy mert nem szereti a jelenlegi munkahelyét. Miattad teszi. Egyrészt eltávolodva Tőled talán könnyebben elfelejt majd, vagy épp ellenkezőleg, elhárítva az akadályokat, megkönnyíti, hogy Ti ketten egymásra találhassatok. Még az is elképzelhető, hogy Tőled kér tanácsot, és a Te javaslataid alapján hozza meg ezt a nehéz döntést.

6. Egyre gyakrabban mondja Neked, hogy olyan vagy számára, mintha a húga lennél.

Talán észre sem veszi, hogy milyen sűrűn illet a fenti jelzővel, mert egyszerűen csak kikívánkoznak belőle az érzelmei, amelyeket azonban nyíltan nem mer felvállalni.

7. A külvilág számára egyértelmű, hogy szikrázik köztetek a levegő.

Talán Ti észre sem veszitek a nyilvánvalót, de a környezetekben mindenki jól látja, hogy van köztetek valami. Még ha csupán plátói is.

Rajtad áll, hogy belevágsz-e, vállalva a kockázatot és következményeket. Előfordulhat, hogy álmaid pasijára találsz így rá, akit a sors is Neked szánt. De sajnos benne van a pakliban az is, hogy esetleg mégsem illetek össze, és ráadásul még elveszíted a munkádat, vagy épp a legjobb barátnődet miatta. Nem könnyű döntés, de ha az érzéseitek kölcsönösek, akkor talán életetek végéig bánnátok, hogy miért is nem adtatok egy esélyt a dolognak.