Gubik Petra szívét szanaszéjjel törték
2023-07-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gubik Petra nemrégiben nyerte meg a Sztárban Sztárt, és azóta is sikert sikerre halmoz a színészi karrierjében. Kevesen tudják azonban, hogy az utóbbi időszak ennek ellenére is igencsak nehéz volt számára, ugyanis egy drámai szakításon van túl.

Petra egy másfél évig tartó kapcsolat után szembesült azzal, hogy a párja többször is hűtlen volt hozzá.

„Ez most padlóra küldött, de talpra fogok állni. Féltem attól, hogy nem fogok tudni teljesíteni a munkámban. Összetörtem. Mindeközben premierem volt az Operettszínházban, a Madáchban is próbáltam. Nem volt könnyű, de újra felfedeztem, hogy a színháznak csodálatos gyógyító ereje van. Amikor úgy érzed, semmi erőd, hogy a közönség elé lépj, és egy tollpihének tartod magad, egyszer csak kimész a színre, és terápiaként kijátszod magadból a fájdalmadat. Mindig is azt gondoltam, hogy kellő odafigyeléssel jól működtethető együtt a szakma és a magánélet, és hogy ha valakinek olyan partnere van, akivel őszinték az érzéseik, és jól tudnak egymással kommunikálni, akkor szépen lehet haladni egyről a kettőre.

Azt hittem, hogy mellettem egy ilyen társ van, akiben maximálisan megbízhatok. Talán azért, mert magamból és a saját érzéseimből indultam ki. Soha nem gondoltam arra, hogy egyszer majd eljön a nap, amikor arra ébredek, hogy kívülről látom az életemet és a kapcsolatomat, mint egy krimit a tévében

– árulta el Petra, hozzátéve: a Sztárban Sztár alatt igyekezett minél kevesebbet mutatni a magánéletéből. A fiatal lány elmondta, sosem gondolta volna a párjáról, hogy az megcsalja őt.

„Az elején az ember nem hiszi el, nem tudja felfogni, hiszen a szerelméről van szó, és azt hittem, teljes összhangban élünk. Majd szégyelli, kudarcnak éli meg az egészet, és nem akar róla beszélni. Azon gondolkodik, mit rontott el, miért nem volt elég. Talán nem volt elég jó emberismerő, hogy mit nem vett észre.

Ez egy traumatikus élmény. Konkrétan darabokra hullott az életem. Azt kérdeztem magamtól, mit ér a siker, ha a magánéleted darabokra hullik. Aztán összeraktam

– mesélte Petra, akire egy podcastben figyelt fel egy lány, aki mindenről lerántotta a leplet a párjával kapcsolatban.

„Szimpatikusnak talált, és megszólalt a lelkiismerete, azt mondta, nem csinálja ezt tovább, megkeresett, felvállalva, hogy partner volt a párom hűtlenségében. Mondjuk azt, az őrangyalaim vigyáztak rám. Szinte sokkoltak a szavai, mégis hálát érzek iránta. Mázlim volt. Ha ő nem szól, talán ma se tudok az egészről.

Úgy gondolom, ha egy ballépésről van szó és a kedvesem elém áll, bevallja ezt, talán megbocsátottam volna, de sajnos kiderült, hogy nem egy alkalomról beszélünk. Ahogyan a dolgok mélyére ástam, úgy derült ki számomra egyre több és több eset, ő pedig a tagadásba, a hazugságokba menekült.

Én az egész kapcsolatunkat megkérdőjeleztem így, és minden bizalmamat elvesztettem. Ami addig természetes volt, hirtelen eltűnt. Életem csalódása” – mondta, hozzátéve: szeretné felhívni a hasonló sorsú emberek figyelmét arra, hogy ha szükséges, merjenek segítséget kérni az ilyen esetekben, akár szakembertől is.