Molnár Gusztáv újra szerelmes
2024-02-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Úgy tűnik, hosszú és gyötrelmes időszak után Molnár Gusztávra végül rátalált a boldogság. Minden tekintetben rendeződni látszik az élete: újra aktívan dolgozik és a szerelem színesíti a hétköznapjait. Ugyan a párjával jelenleg távkapcsolatban élnek, ám ez egy cseppet sem zavarja, hiszen úgy érzi, jót is tesz nekik, hogy lassabb tempóban haladnak.

– Jelenleg a kassai Thália Színházban próbálom Az ember tragédiáját, ami azzal jár, hogy a hétköznapokat a településen töltöm, egy színészlakásban élek, és

csak hétvégente tudok feljárni Budapestre. Ebből adódóan a párommal sem tudunk sülve-főve együtt lenni, jelenleg távkapcsolatban élünk

– kezdte a színész, aki úgy véli, ennek megvan az előnye.

– Eddig minden kapcsolatot nagyon intenzíven kezdtem, de most – a távolságnak köszönhetően is – a szó legjobb értelmében lassabban zajlik ez a folyamat. Pont ennek köszönhetően úgy érzem, végre egy felnőtt kapcsolatban vagyok. Mindemellett nemcsak szerelmet, hanem barátot is találtam a páromban – fogalmazott a színész, aki minden tekintetben kiegyensúlyozottnak érzi magát.

– Végre van munkám, jövőképem, s van mellettem valaki, akit tudok szeretni. Emellett a gyermekemmel is jó úton haladunk az egészséges apa-fia viszony kialakítása felé. Továbbá számtalan tervem van az elkövetkező időszakra nézve: készülök egy humorosabb hangvételű előadással, ami a szerelemről és az ismerkedéssel kapcsolatos nehézségekről szó majd – mesélte a színész.