Mit viselj az első randin? Útmutató hölgyeknek
2020-10-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

„Nincs egy rongyom se!” Tegye fel a kezét, aki életében már legalább egyszer ott ácsorgott összetörten a ruhásszekrény kitárt ajtaja előtt, és nem talált benne egy adott alkalomhoz illő öltözéket sem!

Az első randi egyike azon programoknak, amikor általában fogalmunk sincs, hogy mit is kellene viselnünk. Hogyan lehetnénk egyszerre csajosak, attraktívak, ugyanakkor mégis visszafogottak, és egyáltalán olyan stílusosak, amilyet mindig csak a női magazinok oldalain látunk a tökéletesen felöltöztetett modellektől. És persze közben hogyan maradjunk mégis hűek önmagunkhoz?

Először is dobj a kukába minden tanácsot, amit ezzel kapcsolatban korábban hallottál. Aztán olvasd el 3 tippünket!

1. Vedd elő a természetes stílusod!

Az első randevún mindenki a legszebb énjét szeretné mutatni, hogy jó benyomást keltsen a partnerében. Ezért aztán könnyű beleesni abba a hibába, hogy végül egy olyan arcod veszed elő, amely egyáltalán nem jellemző Rád. Ne arra fókuszálj, hogy vajon mit szeretne a partnered, hanem arra, hogy minél inkább megmutasd a valódi önmagad. Hagyd meg neki a lehetőséget, hogy eldönthesse, bejön-e neki. Az elején egy kis hazugság a kapcsolat előrehaladtával könnyen begyűrűzik, és már Te sem fogod tudni a végén, hogy ki is vagy igazán.

Az első randira ezért mindenképpen olyan öltözéket válassz, amelyet máskor is viselni szoktál hasonló alkalmakon, például amikor csak a munkatársaiddal vagy a barátaiddal találkozol. Mi történik akkor, ha nem jön be neki a stílusod? Semmi. Legalább időben kiderül, hogy nem illetek össze.

Ezt is olvasd el! - Mit vegyek fel? - Top 3 szín az első randira

2. Olyan ruhát viselj, amiben jól érzed magad!

Ha még ezek után sem tudsz dönteni, akkor válaszd azt a szettet, ami kényelmes, de ugyanakkor mégis vonzónak érzed magad benne. Ha egész randi alatt csak a ruhát igazgatod magadon, akkor pont a lényegre nem fogsz tudni koncentrálni. Persze mindenkinek mást jelent a kényelem. Van, aki a farmerre esküszik, míg más csak csinos szoknyákat hord. Van, aki tűzpiros magas sarkúban érzi bombázónak magát, de lehet, hogy Te inkább egy egyszerű tornacipő mellett teszed le a voksod. Hidd el, teljesen mindegy. Az a fontos, hogy Te érezd benne jól magad. Mert a kisugárzásodon ez fog látszódni.

3. Mindig vigyél kabátot – és esetleg egy plusz pár cipőt…

A valóság sajnos nem mindig olyan, mint a filmek. A romantikus történetekben a lány mindig megkapja a partnere kabátját, ha hűvösre fordul az este és fázik. De Te sosem tudhatod előre, hogy mit fog hozni az első találkozó. Lehet, hogy egy félórás gyors közös kávé alatt véget is ér, de az is előfordulhat, hogy a vacsora után még órákig sétáltok a városban. Márpedig, ha tetszik Neked az illető, akkor egy ilyen kellemes andalgást nem utasíthatsz vissza csak azért, mert tűsarkúban vagy, esetleg fázol, nem igaz?

Ha jól belegondolsz, az első randi sem más, mint egy másik este, legalábbis, ha az öltözékről van szó. Legyen kényelmes és tükrözze hűen a személyiségedet. De ami a legfontosabb, hogy sose próbáld másnak eladni magad, mert nem biztos, hogy úgy eléred a célod.