Mit vegyek fel? - Top 3 szín az első randira
2019-03-27  /  Szerző:   /   Randi Az első randira készülődve talán a legfontosabb kérdés, hogy milyen ruhát viselj. Természetes dolog, ha ilyenkor bizonytalan vagy, és a szekrényed előtt álldogálva már ott tartasz, hogy legszívesebben lemondanád az egészet, mert nincs egy rongyod se.

Persze sok dologtól függhet a ruhaválasztás (hol lesz a randi, melyik napszakban, és kivel találkozol), de egy biztos, ha nem megfelelő az öltözéked színe, akkor nem tudsz majd jó benyomást kelteni a másikban, és így Te sem fogod jól érezni magad a randevún. Az általunk viselt színek ugyanis hatással vannak az érzelmeinkre, és a lelkiállapotunkra.

Olvasd el, hogy mi az a top 3 szín, amellyel biztosan nem nyúlsz mellé az első randevún, és cikkünkből az is kiderül, hogy az egyes színek mit szimbolizálnak.

Kék:

A kék az igazság, a hűség, a bölcsesség szimbóluma. A kék színt viselő ember magabiztosnak, és kiegyensúlyozottnak tűnik, ezért elsősorban a férfiak számára javasolt az első randevún. Ugyanakkor egy kutatás szerint a kék szín nem csupán a férfiaknál, hanem a nőknél is nagy kedvenc. Szakértők szerint ez a szín nem csak megnyugtat, hanem pozitívan hat a szellemi aktivitásra is, így ha egy izgalmas párbeszédre vágysz, a kék szín segíthet.

Fekete:

Minden nőnek kötelező darab a szekrényében az a bizonyos „klasszikus kis fekete”. A fekete elegáns, és titokzatos, napszaktól függetlenül bármikor illik az alkalomhoz. A fekete színtől karcsúbbnak látszol, és könnyű hozzá kiegészítőket párosítani. Még a férfiak számára is ajánlott fekete ruhadarabot viselni egy első randin.

Piros:

A piros a legvonzóbb, és leginkább figyelemfelkeltő viselet egy nőn, a szerelem, a szenvedély, a bátorság jelképe. Ugyanakkor olyan tulajdonságok is társulhatnak hozzá, mint a veszély, közönségesség. Ha piros ruhát választasz az első találkozáshoz, akkor valószínűleg hatásos lesz a belépőd, és komolyan fognak venni. Férfiak esetén viszont kerülendő a piros szín domináns használata, esetleg csak a kiegészítőd (pl. nyakkendő) legyen ilyen.

És a többiek:

A rózsaszín remek választás lehet az első randira, egy nő csinosabb, nőiesebb, bájosabb lesz tőle, bár óvakodj a túlzottan kislányos megjelenéstől. A fehér kapcsán pozitív és negatív jellemezők is említhetők. A fehér egyfelől a tisztaságot, békét és ártatlanságot, másfelől viszont a gyávaságot jelképezi. Ez utóbbit kiegyensúlyozhatja, ha feketével kombinálod.

Amit viszont messziről kerülj el, legalábbis a szakértők szerint a barna és a narancs.

Természetesen nem elég, ha a színeket jól választod meg az első találkozón, a teljes megjelenésedre oda kell figyelned. A szép frizura, az ápolt körmök, és a szolid smink szintén nagyon fontos. Az első randevún a legjobb formádat kell mutatnod ahhoz, hogy legyen folytatás.