Mit tegyél, ha az első randi után szeretnél másodikat is?
2021-09-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Van jobb dolog, mint egy izgalmas és jól sikerült első randi? Még akkor is, ha úgy izgulsz, mint tinédzser korodban, a felhők felett érzed magad két méterrel. Egy új kezdet mindig energiával tölt fel, és hirtelen az egész világot szeretnéd átölelni. De várj, még mielőtt túlságosan is beleéled magad, állj meg egy pillanatra.

Ez az a rész, ami sokszor a legnehezebb. Mit tegyél, hogy legyen folytatás?

1. lépés: Tartsd a kapcsolatot!

Ma már nincsenek szabályok, hogy kinek kell hívni kit és mikor. Egy nő ugyanúgy kezdeményezhet, mint egy férfi. Ha tetszik Neked valaki, akkor miért várakoznál arra, hogy a másik keressen. Sajnos könnyen előfordulhat, hogy hiába nézegeted percenként a telefonodat, akkor sem fog jelentkezni. Ezért inkább vedd a kezedben az irányítást, írj neki egy üzenet, hogy szívesen újra találkoznál vele.

2. lépés: Emlékezz valamire, amit mondott az első randin!

Ha legutóbb arról mesélt, hogy mennyire szereti a francia filmeket, akkor keress egy mozit, ahol ilyen vetítéseket tartanak. Vagy, ha említette, hogy szívesen sétál a Duna parton, akkor miért ne hívnád el egy romantikus sétára a Lánchídon? Mutasd meg neki, hogy figyelsz arra, amit mond, és emlékszel a legapróbb dolgokra is vele kapcsolatban.

3. lépés: Teljesítsd egy ígéreted, amit az első randin tettél!

Az első találkozó egymás megismeréséről szól. Gyakran megesik, hogy ajánl valaki Neked egy könyvet, amit megígérsz, hogy elolvasol. Ha tényleg komolyan gondolod, és meg is teszed, az nagyon megnyerő gesztus lesz számára. Ráadásul jó kiindulópontként szolgálhat a következő beszélgetéshez és egy második randevúhoz.

Ezt is olvasd el! - 10 jel, ami alapján igent mondhatsz egy második randira

4. lépés: Hagyd a labdát az ő térfelén!

Ha Te elhívtad egy második találkára, de ő túlságosan elfoglalt, akkor hidd el neki. A labda most már nála van, rajta a sor, hogy lépjen. Sajnos előfordulhat, hogy burkoltan, de ezzel az elutasítással jelzi feléd, hogy nem akar folytatást. Meg természetesen az is lehet, hogy tényleg sűrű az időbeosztása, és nehezen lehet vele időpontot egyeztetni. Ez utóbbi esetben várnod kell, és biztosítanod afelől, hogy nyitott vagy egy következő randira, amikor neki is megfelel majd az időzítés. Semmiképpen ne bombázd naponta sürgető üzenetekkel, ne vond kérdőre, mert ezzel a viselkedéssel csak elijeszted.

5. lépés: Érezd jól magad!

A randizás sok izgalommal és idegeskedéssel jár együtt, de nem kellene így lennie. Ha kicsit is bízol önmagadban, akkor állhatsz lazábban az ismerkedéshez, és egy-egy ilyen találkozót felfoghatsz kellemes időtöltésként is. Ráadásul a pozitív kisugárzású emberek sokkal vonzóbbak mások szemében, szívesebben töltenek vele több időt.

Egy kis odafigyeléssel és némi önbizalommal a második randevút könnyen megalapozhatod. Ne feledd, hogy a randipartnered ugyanolyan ideges, akárcsak Te, ha nem még jobban.