Mit keres egy nő a férfiakban?
2022-06-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Te mit nézel meg először egy férfin? Elvarázsol a pillantásával? Vagy inkább a hangszíne tetszik meg? Esetleg az udvariasságával nyűgöz le?

Nem vagyunk egyformák, mindenki mást keres, és eltérő személyiségjegyeket tart vonzónak. Egyesek csak a szőkékre buknak, míg vannak olyanok, akiknek sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok. De összehozhat két ember a közös érdeklődés, vagy épp az ellentétek vonzása.

Van azonban néhány általánosan megfogalmazható személyiségjegy, amely a nők többségénél az első helyen szerepel. Hogy melyek ezek?

Kedvesség, odafigyelés és figyelem

Minden nő arra vágyik, hogy szeressék és értékeljék, és a párjuk a tenyerén hordozza. Ha egy férfi kérés nélkül elintézi a mosást, vagy meglepetésként vacsorát főz Neked, akkor azzal biztosan levesz a lábáról. Kedvességgel, odafigyeléssel és némi plusz figyelemmel bármely nőt el lehet varázsolni.

Nyíltság és őszinteség

Vannak férfiak, akik szerint az őszinteség a gyengeség jele, és soha nem szabad nyíltan felvállalniuk a valódi érzelmeiket a párjuk előtt. Holott ez teljesen téves hozzáállás, a nők számára ugyanis nagyon is szimpatikus egy olyan férfi, akivel szabadon beszélgethetnek az érzéseikről. Egy-egy ilyen beszélgetés óriási hatással lehet kettejük kapcsolatára, segítségével elmélyül a kölcsönös bizalom és kötődés.

Ez is érdekelhet! - Te is rossz helyen keresed az Igazit?

Hogyan találj rá?

Ha épp az életre szóló szerelmet keresed, akkor mindenképpen figyelj oda a fent felsorolt tulajdonságokra már az ismerkedés legelején, és ne vesztegesd az idődet olyanokra, akikben még nyomokban sincs meg.