Szakításának drámai okairól mesélt Csepregi Éva
2022-06-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Legutóbbi, hosszú kapcsolatából való távozásának körülményeiről mesélt Csepregi Éva. Bár a Neoton Família aranytorkú énekesnője egyedül él, semmiképpen sem magányos.Éva elárulta, hogy legutóbbi kapcsolatában megalkuvó volt, ami nagyon nem tetszett neki. Hozzátette: egyszerűen nem bírja ha korlátozzák a szabadságát, és ha nem úgy szeretik, ahogyan ő szeretné. Állítása szerint ilyenkor el szokott menekülni.

„Mindenki jobban járt volna, ha hamarabb véget ér” – mondta a Hot Magazinnak adott interjújában Éva. „Amikor Dávid megszületett, gondolkodtunk rajta, hogyan alakítsuk az életünket; úgy gondoltam, meg kéne próbálni, hogy kint éljek.”

Elmondása szerint nagyjából fél évig éltek kint, de nagyon idegennek érezte ott magát. Bár ott is szerető család vette körbe, az itthoni élete hiányzott neki.

„Az itteni életem a nyilvánosság előtt zajlott, a sikerekkel, a próbálkozásokkal, itt találtam meg a boldogságomat, az anyagi biztonságomat, ezért visszajöttem. A fiam akkor hat hónapos volt” – emlékezett vissza Éva.

Éva azt is elárulta, hogy a szakítása óta nem volt számottevő próbálkozása a párkapcsolatok terén. Ugyan bármire nyitott, tudja, hogy hatvan felett nehéz párt találni.

„Rengeteg barátom van, főleg civilek, akik kitöltik az életemet: utazunk, főzünk egymásnak. El tudok képzelni magam mellé egy olyan társat, aki művészember, mondjuk egy festőművész. Aki hasonlóan gondolkozik, mint én, okos, fel tudok rá nézni” – osztotta meg gondolatait a számára megfelelő férfiról Éva.

Elmondta, hogy nem vágyik semmi másra, csak beszélgetésekre, borozásokra, illetve arra, hogy békésen várják őt, amikor a fellépéseire megy.

Forrás: Blikk