Egy évtizede alkot párt Szinetár Dóra és Makranczi Zalán
2022-06-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy évtizede alkot párt Szinetár Dóra és Makranczi Zalán. A kerek évforduló alkalmából a Jászai Mari-díjas színésznő megható sorokkal köszöntötte szerelmét, és rengeteg közös fotót is megosztott.

A színész házaspár között tökéletes az összhang, együtt grimaszolnak, bolondoznak, de a vicces képek mellett olyanokat is közzé tett, amelyeken kimutatják a komoly érzelmeiket egymás iránt. Nem maradhatott el az a pillanat sem, amikor egy fotózás erejéig megmutatták közös gyermeküket, Benjit.

- Ma 10 éve történt. Ma 10 éve tudjuk, hogy szeretjük egymást. Hogy kellünk egymásnak. Hogy vagyunk egymásnak. Mindig minden körülmények között. Sokan csodálkoztak, sokan károgtak, és még többen örültek. Nekik lett igazuk. Meg a Jóistennek, aki úgy gondolta 10 éve, hogy megérdemeljük, hogy nyugalomra lelhetünk egymás mellett. És szerelemre. Ami nem múlik. Ami azóta csak egyre több, és jobb. Végtelen boldogság, hogy ezt megkaphattuk! Vigyázni fogunk rá örökké! - szólnak Dóra érzelmes sorai.

A bejegyzésről kikérte a férje véleményét is, hiszen attól tartott, hogy azok túl érzelmesre sikerültek.

- Megmutattam neki amit írtam. Kérdeztem, hogy nyálas-e? Azt mondta persze. Nyálas. De végülis igaz, szóval mehet - tette hozzá viccesen.

Forrás: Blikk