Brad Pitt Angelina Jolie-val való szakításáról vallott
2022-06-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Brad Pitt legújabb interjújában élete legnehezebb időszakaként jellemezte az Angelina Jolie-val való szakítását. Őszintén elmondta azt is, hogy annak hatására döntött úgy, hogy végleg leteszi az alkoholt.

 

A hollywoodi sztár 2016-ben, röviddel válásuk után, önmegtartóztató életbe kezdett, alapjaiban átértékelve az életét. A brit GQ magazinnak nyilatkozva azonban Pitt ragaszkodott hozzá, hogy az érzelmi hullámvölgyek és nehézségek a fejlődés elkerülhetetlen részei.

„Azt hiszem, mindannyiunk szíve megszakadt már legalább egyszer” – mondta a színész, majd elképesztő őszinteséggel vallott nehézségeiről:

"Én mindig nagyon egyedül éreztem magam, egész életemben. Egyedül nőttem fel gyerekként, és egészen a közelmúltig nem tudtam normálisan megölelni a barátaimat és a családomat"– mondta Pitt.

Az egész életét végigkísérő elszigeteltség érzés ellenére Pitt elismerte, hogy közösségre és barátokra is talált azáltal, hogy 2016-ban úgy döntött, örökre leteszi az alkoholt.

A színész válása után 18 hónapon keresztül járt rendszeresen az Anonim Alkoholisták találkozóira, ahol teljesen elsajátította a csoport alapvető értékeit, illetve végleg letette a voksát a tudatmódosítók nélküli élet mellett.

"Volt egy nagyon jó csoportom, csak férfiak voltak benne. Igazából mindent meg tudtunk beszélni egymással. Velük igazán biztonságban éreztem magam” – mondta a színész.

Pitt, aki egy életen át dohányzott, nemrégiben úgy döntött, ettől a káros szenvedélyétől is megszabadul:

„Nincs arra a képességem, hogy naponta csak egy-két szálat szívjak. Engem teljesen beszippantanak ezek a dolgok, a végletekig elmentem mindig is a függőségeimben” – nyilatkozta korábban a színész, aki mostanra rengeteg munkával eljutott arra a szintre, hogy immár semmilyen tudatmódosító szerre nincs szüksége a kiegyensúlyozott, boldog élethez.

Forrás: Blikk