Pataki Ági a házasságairól és a válásairól vallott
2022-06-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pataki Ági, az egykori modell 70 évesen is elképesztő formában van, köszönhetően többek között az édesanyjától örökölt génjeinek. Ági az élete során háromszor is férjhez ment, ám csak a harmadik házasságában tudott kiteljesedni igazán.

A modell és filmproducer úgy emlékszik vissza a gyerekkorára, hogy az nagyon jó volt, de az édesapja nem mindig engedte meg neki, hogy szabadon szárnyaljon, bizonyos határok között kellett élnie.

– Apám katonatiszt volt, majd egy kutatóintézet gazdasági igazgatója lett. Bizonyos értelemben szigorú volt, de ezzel nem nyomorított meg sem engem, sem a testvéremet. Az mondjuk érthetetlen volt számomra, hogy még 16 éves koromban sem maradhattam ki este nyolc után, nem utazhattam el a szerelmemmel nyaralni, nem élvezhettem azt a fajta szabadságot, amire vágytam, és amit a környezetemben másoknál megtapasztaltam – mondta, majd elárulta, hogy szinte csak olyan barátnői voltak, akik szabadabban éltek, így a szerelem és az irigység miatt úgy döntött, hogy érettségi után férjhez megy.

A kérdés rögtön adódik, hogy ilyen fiatalon az ember nem bánja-e meg, hogy elkötelezi magát valaki mellett egy örök életre.

– Megbánni nem bántam meg, de utólag rájöttem, semmi értelme nem volt. A szüleim nem ellenezték, hogy 18 évesen férjhez menjek, és amikor négy hónap múlva elváltam, egy rossz szavuk sem volt. Majd másodszor is férjhez mentem, majd még egyszer... Mindig fellélegeztek, ha búcsút mondtam a boldogtalanságnak, és velem örültek, amikor boldog voltam – mesélte a Best magazinnak.

A mai világban nem meglepő, ha a felek úgy döntenek, elválnak egymástól, ám sokszor ez haraggal teli, ami rosszabb esetben kihat a jövőjükre is. Szerencsére Ágiról ez nem mondható el.

– Normálisan, igazságosan, később sem megbántó módon váltam el mindegyik férjemtől, aminek örülök, mert így a válásaim nem mérgezik meg a múltamat. Úri módon hagytuk el egymást – mesélte.

A harmadik férje, Kovács Gábor immár 30 éve az élete része, akivel cseppet sem unalmas az élete.

– Futólag már régóta ismertük egymást, de amikor végérvényesen egymásra találtunk, akkor döbbentem rá, milyen jó vele lenni, beszélgetni. Minden tekintetben jó volt vele. Az elmúlt harminc évben egy pillanatig nem unatkoztam mellette, ami nem azt jelenti, hogy állandóan beszél, de amikor nem beszél, akkor sem unalmas – emlékezett vissza.


Forrás: Blikk