Lékai-Kiss Ramóna romantikus utazásra ment a férjével
2022-06-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté nemrég ünnepelték a 3. házassági évfordulójukat. Szemük fénye, Noé pár hónappal a nagy nap előtt született meg, így még tökéletesebben telt az esküvőjük. Rami többször kihangsúlyozta, hogy az volt élete legszebb napa, és olyanra sikerült, amilyet kislány korában megálmodott magának.


"A cél nekünk is az 50, de annyira menő, hogy három éve azt mondhatom, hogy a férjem. Úgy szeretek feleség lenni. Nekem ez szent kötelék és igyekszem mindent megtenni azért, hogy ez még nagyon sokáig így legyen (mondjuk örökké)!" - intézte a szerelmes szavakat a párjához az évfordulójukon.

Úgy tűnik, most kellőképpen megünneplik a kapcsolatukat, ugyanis a műsorvezető bejelentette, hogy végre kettesben indulhatnak útnak. A romantikus nyaralásuk úti célját is megosztotta az egy napig elérhető Instagram-történetében, mint kiderült, Spanyolországba utaztak. Madridból, később pedig San Sebastián-ból jelentkeztek be.

"Újra útra kelünk, csak most kettesben! Puszi, elrepültünk!" - mondta a sztorijában, majd egy csókot nyomott Máté szájára.

Forrás: Blikk