Milyen barátnőre vágynak a férfiak?
2023-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Nem vagyunk egyformák, minden férfinek más az ízlése, de vannak dolgok, amiket mindegyikük tud értékelni. Íme néhány tipp ahhoz, hogy alapvetően olyan nő legyél, amilyenre a férfiak vágynak, ha nem csak a külsőt vesszük figyelembe. Ebben a cikkben most nem a külsőségekről lesz szó, hanem arról, hogy önmagadat nem kínozva, hogyan hozd ki magadból a maximumot.

Nyilván számít a külső is, és akinek egyáltalán nem tetszel, annak hiába teszel bármit, úgysem fog beléd esni. Viszont ha az ilyen férfiakat leszámítjuk, akkor bárki más imádni fogja, ha ápolt a külsőd és a stílusodnak megfelelően öltözködsz. Nem mindegy ám, hogy milyen frizurát csináltatsz magadnak vagy milyen ruhákba öltözködsz. Vannak olyan holmik, amiket a férfiak kimondottan utálnak. Ilyenek a mamuszhoz hasonlító csizmák és a buggyos nadrágok is.

Az öltözködésben figyelj arra, hogy hangsúlyozd azt, ami előnyös és kompenzáld, ami hátrányos. Légy ápolt, ennyi már elég a sikerhez. Mindig illatos haj, illatos bőr, szép körmök és persze tiszta, nem gyűrött, nem kopott és agyonhordott ruhák. Az igénytelenség taszító, főleg a férfiak szemében.

Legyél kedves! A kedvesség nagyon fontos, hiszen a férfiak a nőkben látják a zord világ ellentétét. Ők állandóan egymással versengenek a nőkért, vagy éppen azon dolgoznak, hogy a nők felnézzenek rájuk. Ezért jól esik nekik, ha van egy kedves pont, ahol mindezzel nem kell foglalkozni. Néha erre is szükségük van, mutasd meg tehát, hogy benned is van finomság és kedvesség.

Azért a vagányságot se felejtsük el. A kedves tündér szerep mellett azért időnként felvillanhat némi vagányság is, amit a férfiak általában imádnak. Ha egy nővel lehet vagány dolgokat csinálni, például valami extrém sportot vagy csak egyszerűen lehet tombolni egy koncerten, akkor az nagyon nyerő. A férfiak nem szeretik az unalmas nőket, így hát törekedj arra, hogy benned is mindig legyen egy is vagányság.

Légy megértő és ne hisztizz! A férfiak utálják, ha egy nő hisztizik. A hisztinek semmi értelme és csak elriasztod vele a férfiakat. Legyél inkább megfontolt és csak akkor beszélj, ha tényleg van mondanivalód egy problémával kapcsolatban.

Ne akard kisajátítani! A fiúknak kell a szabadidő, kell a privát tér. Elmennek néha a haverokkal és nem veled, vagy éppen szeretnének egyedül lenni. Hagyd, hadd élje a saját életét is, és meglátod, hálás lesz érte.

Ne kritizáld! A férfiak általában büszkék és rosszul tűrik a kritikát, főleg a saját párjuktól, akinek elvileg istenítetnie kellene őket. Csak akkor fogalmazz meg kritikát, ha kettesben vagytok és valóban szükséges. Akkor is óvatosan tálald, légy tapintatos és persze soha ne hagyd ki az alkalmat, ha van módod megdicsérni valami miatt. Kell, hogy érezze, hogy ő az alfahím.

Ez is érdekelhet! - Mit akar a nő egy párkapcsolatban?