Mit akar a nő egy párkapcsolatban?
2020-08-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kétféle férfi van: azok, akik azt hiszik, hogy pontosan tudják, mit akar egy nő a párkapcsolatban, és persze általában tévednek, és azok, akik tisztában vannak vele, hogy ezt még ki kell deríteniük. Persze most csak viccelünk. Számtalan pasi van, aki már rájött, hogy mit szeretne a párja, de talán túl sok olyan él még a világban, akik számára rejtély a női elme.

A romantikus filmek alapján azt gondolhatod, hogy a hölgyek csak egy vonzó férfire vágynak, aki jól öltözött, ápolt, sikeres, és drága autókat vezet. De az élet nem éppen egy romantikus film. A valóságban, bár a fenti dolgok is kívánatosak, mégsem ezek az igazán fontos jellemzők.

De mit akarnak valójában a nők egy párkapcsolatban?

Őszinte kommunikációt.

A nyílt párbeszéd minden egészséges kapcsolat alapja. Azzal kezdődik, hogy megadod a párod számára azt a biztonságos légkört, ahol felvállalhatja a legbelsőbb érzelmeit, és gondolatait. Ez nem mindig egyszerű a férfiak számára, de a hölgyeknek nagyon fontos. Érezniük kell, hogy a társuk mindig ott van mellettük, bármikor számíthatnak rá, és nem fog ítélkezni felettük.

Azt a bizonyos szikrát.

Nem a vonzó kinézet, hanem a jó kémia számít. A szimpátia kezdődhet a külsőségekkel, de az erős vonzalomhoz sokkal több kell, mint a közös értékrend, hasonló érdeklődés, ugyanolyan célok. Izgalmas minden reggel egy olyan partner mellett felébredni, akihez nagyon erős kötelék fűz, és a nők ezt a kötődést akarják érezni, még a kezdeti mézes hetek után is mindig.

Ezt is olvasd el! - Mit akar a férfi? 10 tény, amit neked is tudnod kell az erősebbik nemről

Érzelmi érettséget.

Ez sajnos nem mindig az életkor függvénye. Ennek eléréséért minden embernek, és párnak keményen meg kell dolgoznia. Az érzelmi érettség nemcsak abban nyilvánul meg, hogy valaki megérti, és tiszteletben tartja a saját, illetve partnere legbensőbb érzéseit, de képes minden párkapcsolatot érintő, emocionális témáról is kommunikálni.

Nyitottságot.

A nők nem szeretik, ha hazudnak nekik, és azt sem, ha valaki csak az idejüket vesztegeti. Egy olyan társra vágynak, akiben megbízhatnak, és akire életük végéig számíthatnak. Ha a párjuk eljátssza a bizalmukat, akkor is tudni akarják az igazat, még ha ez fájdalmat okoz is nekik.

Közös jövőképet.

Ha egy nő a jövőről beszél, akkor fontos számára, hogy a partnere is hasonlóan képzelje azt el. Nem minden hölgy akar letelepedni és családot alapítani, vannak, akik inkább a karrierjükre összpontosítanak, esetleg be akarják utazni a világot.  De bármi is legyen az életük célja, azt szeretnék, hogy a társuk támogassa őket mindenben.

Valakit, aki harcol a kapcsolatukért.

Egy komoly párkapcsolatot fenntartani sosem egyszerű, kemény erőfeszítéseket követel meg mindkét féltől. A nők egy olyan férfira vágynak, aki ezt hajlandó is megtenni. Egy igazi társ mindig tudja, hogy mi a fontosabb, és mi az, amiért érdemes áldozatokat hozni.

Bár minden nő különbözik, és mindenki mást akar egy párkapcsolattól, a fenti pontokban szinte mindannyian megegyeznek. És ami még mindig igaz, a belső sokkal fontosabb, mint a külső.