Mazsi elmondta, milyen Berki feleségének lenni
2020-10-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Januárban lesz három éve, hogy Berki Krisztián titokban elvetette élete nagy szerelmét, Katona Renátát, akit Berki Mazsiként ismert meg a fél ország. Csinos feleségéről áradozik, de keveset lehet tudni róla. Megkerestük Mazsit, hogy megtudjuk, ki is ő valójában, akiért a korábban nagy nőcsábász hírében álló macsó felhagyott agglegény életmódjával.

– Annyit lehet tudni, hogy szépségkirálynőből lett közgazdász végzettséggel sikeres cukrászdát vezetett. Mivel foglalkozik mostanában?

– Miután elvégeztem a közgazdasági egyetemet, lett volna lehetőségem elmenni egy multi céghez dolgozni, de édesanyám álma volt egy cukrászda és miután ő szülővárosomban, Kecskeméten üzemeltetett egyet, én szívesen nyitottam egy másikat Budapesten. A közös munka tönkretette az anya-lánya kapcsolatot, mert teljesen máshogy látjuk az üzleti életet. Úgy döntöttünk, hogy abbahagyom a cukrászda vezetését és férjem mellett fogok dolgozni. Együtt csináljuk a közös vállalkozásunkat, én intézem az ő hivatalos dolgait, és egy médiaügynökséget vezetek. Édesanyámmal rendeződött a viszonyunk, de nemrég mondta nekem, hogy ha szeretnék sikeres hivatást, akkor még most kellene azon dolgoznom. Neki is megmondtam őszintén, hogy én nem vágyom karrierre, én családanya szeretnék lenni! Krisztián még 3 közös gyereket bevállalna, én kettőnél megállnék. Én a férjem mellett biztonságban érzem magam és tudom, hogy számunkra, a mi családunk számára ő mindent meg fog teremteni, én pedig ehhez a hátteret biztosítom.

– Korábban rengeteg ismert hölgy is szeretett volna az ő felesége lenni, de Krisztián nem adta be a derekát. Még most is sok a rajongója. Ön ezt, hogy éli meg?

– A mai napig tapasztalom ezt, van olya exe, aki rám írt és okítani próbált, van olyan, aki évek óta még most is reménykedik. Nemrég egy nő azt állította, hogy nála hagyta az alsónadrágját. Néha ellenségkép is vagyok, de sokan kedvesen írnak, hogy én erőt adok nekik ahhoz, hogy igenis még létezik igaz szerelem. Egyáltalán nem vagyok féltékeny, mert azt gondolom, ha a férfi is megtalálja az igazi párját, és úgy érzi, hogy az felnéz rá, tiszteli és férfiként lehet egy párkapcsolatban, akkor az nem fog félrelépni. Én még feltételezni sem merek róla rosszat. A kommunikáció nélkülözhetetlen nálunk, még a gondolatainkat is megosztjuk egymással.

– Milyen Berki Krisztián feleségének lenni?

– Nagyon izgalmas dolog, de az, hogy ismert lettem és egyre több a követőm a közösségi oldalamon, ez sok mindent nem változtatott rajtam, szerencsére megmaradtak 15 éves baráti kapcsolataim is. Sokan kérdezik tőlem, hogy tudok mindig mosolyogni és boldog lenni. Én úgy ismerkedtem meg Krisztiánnal, hogy én előtte lerajzoltam a képzeletemben, hogy én milyen férjre, milyen kapcsolatra vágyom és tíz nap múlva ott állt a cukrászdámban.

– Pedig azt hallani, hogy akkor is egy mesés házasságban élt.

– Korábban hibáztam és nem voltam boldog. Mi teljesen véletlenül kerültünk egy tornán egymás mellé és elkezdtünk beszélgetni. Utána írt egy sms-t, hogy eljönne a cukrászdámba sütizni. Válaszoltam neki, hogy másnap, pénteken be tud jönni. Éreztem előre, hogy mi azt a napot már együtt fogjuk tölteni és így is lett. Másnap is találkoztunk és vasárnap mindketten sírtunk az autóban, hogy mi ezt, hogy fogjuk megoldani. Szerelem első találkozásra volt köztünk. Mi egymás lelkébe szerettünk bele, megtaláltam a másik felem.

– Ön mellett mintha megkomolyodott volna. Mi a titka, hogy fogta meg őt?

– Én soha nem akartam őt megváltoztatni, az hogy ő rengeteget változott az az ő saját döntése volt. Nagyképű pasinak tartottam a tévéből, de a magánéletben kedves férfi, aki lesi minden kívánságomat. Gyakran kapok tőle csak úgy virágot, de én veszek neki marcipánt, ennek oda-vissza kell működnie egy kapcsolatban.

Forrás: Blikk