Maite Perroni babát vár
2023-03-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szinte hihetetlen, de igaz: most ünneplelte a 40. születésnapját az Árva angyal egykori sztárja, Maite Perroni. Már több mint 15 éve, hogy leforgott a szappanopera, a mexikói színésznő pedig azóta is lélegzetelállítóan néz ki. Nemrégiben azt is bejelentette, hogy babát vár. Az is kiderült, hogy kisfia vagy kislánya születik-e.

A kétezres évek elejétől kezdve robbantak be igazán a szappanoperák Magyarországra, azóta pedig nézők ezrei rajonganak ezért a műfajért. A telenovellák egyik gyöngyszeme egyértelműen a 2008-as Árva angyal, amely nálunk csak két évvel később jött ki magyar szinkronnal. A mexikói televíziós sorozat annyira magával ragadta a nézőket, hogy az eredetileg tervezett 101 epizódból végül 194-et csináltak. Több csatornán is sugározták, például a FEM3-on, Sorozat+-on és az RTL Goldon, majd 2012. novemberében újra kezdték vetíteni.

A főszereplőket a sármos William Levy (Dr. Juan Miguel San Román) és a meseszép Maite Perroni (Marichuy) alakították. Bár a képernyőn a két színész rendkívül jól mutatott egymás mellett, kiderült, a való életben nem volt olyan fényes a kapcsolatuk. Maite nehezményezte, hogy William gyakran késett a forgatásokról. Volt, hogy fél nappal később jelent meg a stúdióban.

A mexikói származású színésznő a tévézés mellett a zenei karrierjét sem hanyagolta el: 2004-ben egy popegyüttesben, az RBD-ben énekelt, majd az első szóló albumát 2013-ban adta ki. Ezenkívül a szépségével kivívta magának, hogy a People magazin spanyol változatában több éven keresztül egymás után felkerült A világ 50 legszebb emberének listájára. A NYX Cosmetic reklámarcaként is feltűnt, valamint számos világmárka hirdetéseiben egyaránt szerepelt. 2014-ben ráadásul egy saját ruhakollekcióval rukkolt ki.

 A Netflixen is egyre több sorozatban láthatják a rajongók: szerepelt többek között a Bűnös vágyban, illetve még két filmben 2020-ban, majd az idén debütáló Triptych című sorozatban.

 

A tavaly októberi esküvőjük után a színésznő és férje, Andres Tover örömmel jelentették be, hogy babát várnak. Bár korábban beindultak a találgatások azzal kapcsolatosan, hogy milyen nemű lesz az első közös gyermekük, nemrég elárulták, hogy kislányt hord a szíve alatt.

Az énekesnő megosztotta, hogy az esküvői előkészületek kellős közepén, amikor tökéletesítették a menyasszonyi ruháját, akkor kezdte másként érezni magát, és a barátja biztatta arra, hogy végezzen el egy terhességi tesztet.

– Emlékszem, hogy azt mondta, „tessék, csináld, nem veszíthetsz semmit”. Megcsináltam, és micsoda meglepetés, kéthetes terhes voltam" – mesélte boldogan.

„Nem hittem el, olyan elsöprő érzés kerített hatalmába. Szeptember 8. volt, amikor megtudtam, és október 9-én tartottuk az esküvőt. Hihetetlen, hogy működik az élet, Isten és az univerzum ajándékai, mert tökéletesen passzolt minden egymáshoz” – emlékezett vissza. Maite elmondta, hogy a baba és ő is egészséges.

„Alig van tünetem azon kívül, hogy rendkívül álmos vagyok, de egyébként minden jó” – mondta a színésznő.

Az Árva angyal szépséges színésznője a sorozat kezdete óta szinte semmit nem változott, pedig már a 40. születésnapját ünnepli. Az Instagram-oldalán is egyre több követőt tudhat magáénak, és nem is csoda, hogy ennyire bálványozzák, hiszen a tehetsége mellett megőrizte a szépségét is.