Schobert Norbi és Rubint Réka szerelme örök
2023-03-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Schobert Norbert és Rubint Réka kapcsolatának nem sok jövőt jósoltak a kezdetekkor, ám szerelmük kiállta az idő próbáját.

Nosztalgikus hangulatba került Schobert Norbi, aki 22 évvel ezelőtt kérte meg felesége, Rubint Réka kezét első közös utazásuk alkalmával: a fitneszguru bevallása szerint nem csak a nehézségeket, de a Malévot is túlélte a kapcsolatuk, ráadásul már abba a hotelbe sem tudnak ellátogatni, ahol a romantikus lánykérés zajlott.

„Amikor szomorú az idő, szeretek emlékezni. Tegnap Réka rendbe rakta a szekrényt és elővette a kis, piros emlékdobozát és megmutatott 1-2 dolgot. Például amikor 22 éve az első közös utunkra vittem Mexikóba: két Malév repülőjegy. Már nincs. A Cancun Miramar hotel egyik számlája, ahol megkértem a kezét. Már a hotel sincs. Sok éve elvitte egy hurrikán” – írta közösségi oldalán Norbi, és a követőinek is megmutatta ezeket az emlékeket.

„Csak mi maradtunk ketten a világon egymásnak és három gyönyörű gyerek. Eltűnődtem, vajon minden feleség ilyen? Előtudja venni az első közös randi papírjait? Én, mint férfi biztos elkevertem volna, de Réka?! Szíven döfött a kis dosszié újbóli kézben tartása. Nagyon szeretem őt! Jobban, mint akkor. Másképp. Mélyebben, a világon a legjobban. Miért raktam ezt ki? Csak azért, hogy ti is szeressétek egymást!” – olvasható Norbi szerelmi vallomása az oldalán.