Détár Enikőék titka a jó kapcsolatról
2023-03-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már tíz éve alkot egy párt Détár Enikő és párja, Kiss Péter. Sokan úgy gondolják, attól lesz tartalmas és kiegyensúlyozott egy kapcsolat, ha minél több programot zsúfolnak bele, ám a színésznő és szerelme nem így gondolják.

– Vannak, akik megelégszenek azzal is, ha tudják, nem igazán harmonikus a kapcsolatuk, nincsen íve, és bőven lenne még miben alakulniuk, mégis a tétlenség, a langyos víz kényelmesebb számukra. Ülnek a „színes zajban”, addig sem kell magukon dolgozni. Ezzel ellentétben a mi kapcsolatunk folyamatosan fejlődik” – mesélte Péter.

Détár Enikő kedvese elárulta, hogy nem feltétlenül az a kiegyensúlyozott életük titka, hogy rengeteg közös programra járnak.

„Előfordul, hogy néha eljutunk moziba is kettesben, de az a legritkább, és csak akkor, ha valaki olyan ajánlotta a filmet, akinek adunk a véleményére. A minőségi élményeket, koncerteket sokkal jobban kedveljük. Bármilyen hihetetlen, mi tökéletesen érezzük magunkat az otthonunkban, sőt, akkor vagyunk a legboldogabbak, ha megadatik, hogy végre együtt lehessünk” – mondta a színésznő párja.

Enikő és Péter rendkívül harmonikus kapcsolatban élnek, náluk sosem voltak és sosem lesznek hangos viták.

Rólunk nem hallanak olyat az emberek, hogy kergetjük egymást a belvárosban, bemindenezve. Mindketten úgy véljük, attól, mert valaki egy oktávval magasabban és többször mondja el a véleményét a másiknak, még nem lesz feltétlenük igaza

– árulta el Péter.