Köböl Anita egyedülálló anya lesz
2020-07-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Köböl Anita mindig is óvta a magánéletét a nyilvánosság elől, épp ezért volt meglepetés, amikor áprilisban bejelentette, hogy édesanya lesz, ám a gyermek édesapját illetően szűkszavú volt a csinos műsorvezető.

A bejelentése után kíváncsiskodó emberek sokasága érdeklődött Anitától az édesapa kilétéről, valamint arról, miért döntött úgy, hogy egyedülálló anya lesz.

„Történt egy fájó változás az életemben, emiatt egyedülálló anya leszek. A sebeket sokan feltépik, mert kíváncsiak, és nem törődnek azzal, hogy eközben én mit érzek, min megyek keresztül” – nyilatkozta a várandós műsorvezetőnő a Hot Magazinnak.

Az interjú során Anita elmondta, ő sem így képzelte el a családalapítást, de az egyik oldalon született egy döntés, amire úgy reagált, soha nem vetetné el a kisbabáját. Sokáig fájt neki, de mára kibékült a helyzettel.

Mostanra a műsorvezető boldognak érzi magát, várja kislánya érkezését, és biztos benne, hogy élete legjobb döntését hozta meg, amikor úgy határozott, hogy édesanya lesz.

Anita azt is elmesélte, hogy mindig is 40 éves kora előtt szeretett volna édesanya lenni, ez fontosabb volt számára, mint az esküvő, ám nem volt benne biztos, hogy ez megadatik neki:

„Benne volt a pakliban, hogy bármikor teherbe esem, hiszen egészségi okok miatt nem szedtem fogamzásgátlót. Korábban sosem fogant meg a baba, emiatt még abban sem voltam biztos, hogy lehetek édesanya” – folytatta az áldott állapotban lévő műsorvezetőnő.

Idén már volt párjával tervezték, hogy a családalapítás előtt kivizsgáltatja magát, ám az élet más forgatókönyvet írt: januárban kiderült, hogy gyermeket vár Anita. Az első pillanattól kezdve tudta, hogy meg akarja tartani a babát, és bár szerette volna, hogy egykori kedvesével együtt éljék meg a gyermek érkezését, nem így alakult.

A születendő kislány édesapja és a műsorvezetőnő nem tartják a kapcsolatot, a férfi nem kérdez, Anita pedig ezért nem mond semmit, de bátran vállalja az anyaságot, mert úgy érzi, a kislányával ketten bármit le tudnak majd győzni.

Forrás: Blikk