Kiss Ramónát titkos nászútra vitte romantikázni a férje
2019-07-11  /  Szerző:   /   Randi Lékai Máté (31) meglepetés-nászútra vitte feleségét, Kiss Ramónát (34)! Ráadásul Máté, a válogatott kézilabdázó olyan ügyesen vitte véghez a tervét, hogy az RTL Klub sztárja az utolsó pillanatig semmit sem gyanított. A sportoló akkor, amikor már elkerülhetetlen volt, hogy megosszon a kedvesével néhány információt, csupán annyit mondott: kedd hajnalban indulnak – az csak később derült ki, hogy az úti cél Olaszország volt.

– Máté csak annyit mondott, hogy legyek kész hajnalra. Pakoljak össze és készítsek pár szendvicset – mondta a közösségi oldalára készített egyik videóban Kiss Ramóna.

Kiss Ramona

A fiatal szerelmesek néhány hete mondták ki egymásnak a boldogító igent, s ugyan a lagzi után elutaztak Horvátországba, ahová magukkal vitték féléves kisfiukat, Noét is, Máté úgy döntött, meglepi a feleségét egy igazi, romantikus nászúttal is, ahol csak édeskettesben lesznek. A kézis még azt is megszervezte, hogy távollétük néhány napja alatt Rami szülei vigyázzanak a kisfiúra.

– Akkor derült ki számomra, hogy a tudtom nélkül Máté beszélt az anyukámmal és az apukámmal! Megkérte őket, hogy két napig vigyázzanak Noé babára – fogalmazott Instagram-story-jában Ramóna, aki gyakorlatilag először indult nagyobb útra tavaly született kisfia nélkül. – Már most borzalmasan hiányzik, és biztos, hogy fogok majd pityeregni, amiért nincs velünk. Úgy volt, hogy nem is megyünk nászútra, mert Noé nélkül egy pillanatot sem akarunk tölteni, de aztán el lettem rabolva...

Az indulás után kiderült, Máté igazán romantikus alkat, ráadásul titkot is tud tartani, ezért sokáig még az autóban sem mondta el a műsorvezetőnek, hogy hová mennek, csak amikor elérték Olaszországot, akkor árulta el a végcélt.

Kiss Ramona

Ramóna és Máté 2017 februárjában jelentették be, hogy egy párt alkotnak, néhány hónappal később pedig a lánykérés is megvolt. Bár szerettek volna a családalapítás előtt összeházasodni, az élet közbeszólt, tavaly kiderült, hogy Ramóna kisbabát vár, így a lagzit a kicsi Noé születése utánra időzítették. A polgári szertartás vidéken volt, míg a lagzit a Duna-parton tartották, ahol 150 vendégükkel reggelig buliztak. A pár tervez egyházi esküvőt is, a szerelmesek ősszel Isten színe előtt is szeretnék újra kimondani a boldogító igent.

Kiss Ramona

Forrás: Blikk