Kisbabát vár a magyar színésznő
2020-05-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A gyönyörű amerikai-magyar színésznő, Bordán Lili élete másfél évvel ezelőtt változott meg gyökeresen, amikor felbukkant életében egy váratlan szerelem. A Glamour magazin most exkluzív interjút készített Lilivel, aki első kisbabáját hordja a szíve alatt.

„Nem gondoltam volna, hogy valaha is kiköltözök Manhattanből, de a reggeli rosszullétek miatt kissé fullasztóvá vált a zsúfolt metropolisz. Természetközeli otthonba vágytunk és azt is választottunk. Itt nyitottabbak a terek, tisztább a levegő, víz is van a közelünkben.

Benne volt a párom, ő is ezt tartotta ideális megoldásnak. Konzultációs cége van, amit otthonról, távmunkában is könnyen tud irányítani. Én is otthonról veszek részt a legtöbb castingon és a forgatások sincsenek helyhez kötve. A járvány idején nagyon sok mindenki kényszerül home office-ba, szerencsésen alakult, hogy most hoztuk meg ezt a döntést” – mesélte a várandós színésznő, aki a járvány miatt költözött Connecticutba.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lili Bordan (@lilibordan) által megosztott bejegyzés,


Lili és párja 11 évvel ezelőtt találkoztak, és bár a vonzalom már akkor is erős volt – és fél éven át randiztak –, a munka miatt a szerelme New Yorkba költözött, Lili pedig Los Angelesben maradt, hogy építse a karrierjét.

Mint kiderült, a színésznő és párja egyelőre nem szeretné tudni, hogy kisfiút, vagy kislányt hord a szíve alatt, azt szeretnék, ha meglepetés lenne mindkettejük számára. Azt már viszont biztosan tudja, hogy bábával fog szülni egy úgynevezett birthing centerben a kórház helyett.

Forrás: Blikk