7 jel, hogy tökéletesen összeilletek
2020-05-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mindenkivel előfordult már, hogy őrülten beleszeretett valakibe, akivel végül semmi nem működött, mert totálisan inkompatibilisek voltak együtt. De hát ezért is randizunk. Hogy megtaláljuk a számunkra ideális párt.

Természetesen senki sem tökéletes, de honnan tudhatod, hogy a partnered lesz az igazi társ számodra?

Olvass tovább, és ismerj meg 7 jelet, amely megmutathatja!

1. Azonos az érdeklődési körötök

Egy tanulmány szerint az emberek alapvetően azokhoz vonzódnak, akik olyanok, mint ők maguk. Az azonos érdeklődési kör egy remek jelzés már az ismerkedés korai szakaszában. Általában az ilyen párok hasonló családi háttérrel, neveltetéssel, ízléssel, és értékrenddel bírnak, amely előrevetíti a kompatibilitást.

2. Erős az öntudata

Sok pár egy egységként kezdi magát kezelni már a kapcsolat kezdetén. A saját, személyes egyéniségüket beolvasztják egy közös egészbe, és fokozatosan elveszítik a függetlenségüket. Már nem járnak el szórakozni a barátaikkal, abbahagyják az addigi hobbijukat, feladják addigi önmagukat. Ez pedig korántsem egészséges. Rendkívül fontos, hogy két ember a kapcsolatban is megőrizze a saját identitását, és függetlenségét. Egy szerelem miatt nem kell lemondanod az álmaidról, és feladnod a céljaidat. Ha már az ismerkedés elején látszik, hogy mindketten erős öntudatú emberek vagytok, az jó előjel.

Ezt is olvasd el! - Tippek, mit kell tenned, ha meg szeretnéd találni a lelki társad

3. Jó a viszonya a pénzhez

Egy hosszú távú kapcsolatban fontos téma az anyagi háttér. Nem mindegy, hogy a pár két tagja mit gondol a pénzügyekről, és hogyan áll hozzá. Ha mindketten jól keresnek, és jól is bánnak a pénzzel, az sok terhet levesz a kapcsolatról. De ha az egyik félnek problémái vannak, például nagyon szeret költekezni, és még azt is elszórja, amit esetleg közös célokra tettek félre, az feloldhatatlan konfliktusokat teremt.

4. Osztozik a párkapcsolattal járó feladatokban

Ezek lehetnek egészen apróságok, vagy akár nagy dolgok is. A lényeg, hogy az igazi társra minden helyzetben számíthatsz, támogat, és bátorít, nem kell egyedül küzdened.

5. Veled együtt tervez

Bármilyen fontos az egyéniség megőrzése egy kapcsolatban, az is szükséges, hogy legyenek közös célok és tervek. Ha a párod már a kapcsolat elején odafigyel a Te időbeosztásodra, és úgy szervezi a programokat, hogy Neked is jó legyen, az bíztató előjel. Akár a legkisebb gesztusok is jelentőségteljesek lehetnek.

6. Te vagy az első helyen

Egy kapcsolat kezdeti szakaszában az a legfontosabb, hogy minél jobban megismerjétek egymást. Mindenképpen pozitív jelzés, ha a párod sok energiát szán arra, hogy minőségi időt tölthessetek együtt, és ez számára a legfontosabb.

7. Megérti, hogy milyen fontos számodra a család

A családodat nem Te választod, de azt Te döntöd el, hogyan viselkedsz velük, és mit jelentenek számodra. Ha jó a kapcsolatod a családtagjaiddal, az azt is megmutatja, hogy a többi emberrel hogyan bánsz. Ha pedig a párod ezt megérti, és tiszteletben tartja, és számára hozzád hasonlóan fontos helyen áll a család, azt veheted jó előjelnek.