Kiderült Rúzsa Magdi kisbabáinak a neve
2021-12-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rúzsa Magdival olyan különlegesség történt, amit nem sokan mondhatnak el magukról, ugyanis hármas ikrekkel várandós: egy kislány és két kisfiú érkezik majd a családjukba.

 
Az énekesnő sokszor egy kis harangot hord a nyakában, egy bizonyos „angyalcsengettyűt”, ami a babák első ajándéka, így elmondása szerint megszokják a hangját, ami biztonságérzetet ad majd nekik az érkezésük után. Fontosnak tartják férjével a folyamatos beszédet a kicsikhez, már most a nevükön is szólítják őket. Nyáron fogantak az ikrek, ezért már a legelejétől kezdve hozzá vannak szokva a hangokhoz, hiszen volt, hogy Magdi egy hétvégén négy koncertet is adott.

„Nagyon! Semmi gond nem volt, edzettek lesznek, ami nem baj, mert kell a kinti élethez is” – válaszolta a Nők Lapjában arra, jól bírták-e a kiképzést. Elárulta továbbá azt is, mit szólt a család a nagy örömhírhez:

„Azt hitték, viccelünk, aztán megilletődtek, örömükben sírtak. Hetekbe telt, mire az egész nagycsalád fölfogta: csoda történt velünk” –jegyezte meg, majd hozzátette: az apósa régóta vágyott már unokára, különleges szavajárása volt, hogy ha nem sietnek, még a végén hármas ikreik születnek. Ez a jelek szerint be is igazolódik. Magdi a párja szüleit magázza, úgy tartja, ez a tisztelet jele, ennek ellenére nincs köztük távolság.

Nagy boldogságában elmesélte születendő gyermekeinek nevét is, akiket Lujzának, Zalánnak és Kevének hívnak majd. Legutóbbi Instagram-posztjában is erről írt:

„Mi. Így lettünk hirtelen öten. Olyan jó leírni és kimondani. A családom. Lujza, Keve és Zalán. Nekünk már a legszebb nevek amíg csak lélegzünk”.

Kislánya nevével kapcsolatban kijelentette, amikor meghallotta, valami elindult benne, érezte, ez lesz az igazi. A két fiúnak pedig kemény, férfias, magasztos jelentéssel bíró neveket választottak. Már a keresztelő is szóba került, különleges eseményt szerveznek a születendő babáknak:

„Lesz ima, templom, ki fogjuk alakítani a magunk rituáléit, amelyek megalapozzák a későbbi gondolkodásukat. A rituálék, az élmények és illatok pedig majd visszarepítik őket is a gyerekkorba. Dolgozni fogunk azon, hogy megismerjék azt a világot, ahonnét mi jöttünk” – fejtette ki az énekesnő.

A karácsony nem a legmeghittebb ünnep volt egykor náluk a családban, elmondása szerint a készülődést jobban szerette.

"Mi számos családi problémával éltünk, amelyek rendszerint az ünnepre csúcsosodtak ki, emiatt vegyes érzések kavarogtak bennem az ünnepekkel kapcsolatban. Elképzeltem, mi történik majd, ha családom lesz, és sok év kellett ahhoz, hogy boldogan, önfeledten ünnepeljek"– fűzte hozzá gondolatmenetéhez. Magdi nem rejti véka alá, hogy spirituális lélek, aki teremtő gondolatokkal él. Egykoriban nézte a Megasztárt, és elképzelte, hogy neki ott a helye, megteremtette fejben, s ezt a dolgot a mai napig gyakorolja.

„Mindenem megvan, a Jézuska hozza azt az örömöt, hogy a születése napján a babák még bent vannak a pocakomban” –vallotta be karácsonyi kívánságát.

Forrás: Blikk