Így lesz több randimeghívód egy online társkeresőn!
2021-12-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ha megkérdezel valakit arról, hogy szerinte mi számít leginkább egy netes társkeresőn, nagy valószínűséggel azt fogja mondani, hogy a tökéletes fotó. Ez így is van, de mégsem teljesen csak ezen múlik, hogy ki talál párt, és ki nem.

Ha úgy döntesz, hogy kipróbálsz egy online randioldalt vagy mobil alkalmazást, akkor nagyon fontos, hogy elég időt szánj a profiloldalad megírására. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen bemutatkozást olvashat rólad egy vadidegen, akinek szimpatikus volt a fotód. Ha az ott található információk alapján inkább elretten, semmint, hogy írjon Neked, akkor mit sem fog érni egy szépen megkomponált fénykép.

De sajnos még egy profin megfogalmazott bemutatkozással sem értél a munka végére. Hogy miért? Mert egy online társkereső oldalon rendkívül fontosak az interakciók, a levelezések és üzenetváltások. Ha ezt a részt kihagyod, akkor bizony nem számíthatsz sikerre a végén.

Örök igazság, hogy ha sok üzenetet szeretnél kapni, akkor szükséged lesz egy vonzó fotóra, de, ha sok randit is szeretnél, nélkülözhetetlen lesz számodra néhány jól bevált beszélgetés indító mondat.

Ismerkedésnél egyetlen esélyed van jó első benyomást tenni a másikra, amely nem csupán a személyes találkáknál igaz, hanem az interneten is. Sőt! Ott különösen, hiszen a számtalan potenciális jelölt könnyen továbbgörgetésre sarkallja a keresgélőket.

De mivel tűnhetsz ki a tömegből? Van néhány tippünk, amire lecserélheted a „Szia” jellegű, minden értékes tartalmat nélkülöző üzeneteket. Kezdd inkább így:

„Hogy hívják a kutyádat?”

Megtetszett valaki, aki a kutyájával közös fotót osztott meg magáról? Miért ne kérdezhetnél egyből a kis kedvence felől. Ez a téma telitalálat, hiszen biztosan nagyon fontos számára, amelyről órákig képes lenne mesélni, és máris egy jó pont Neked, amiért ezt észrevetted. Egy ilyen kérdést biztosan senki nem hagy figyelmen kívül, és biztosan válaszol az üzenetedre.

„Mi a legizgalmasabb dolog, ami a héten Veled történt?”

Elsőre egy általános kérdésnek tűnhet, de mégis jól bevált. Ha valakitől csak annyit kérdezel meg, hogy „Hogy vagy?”, arra egy olyan semleges választ fogsz kapni, hogy „Köszönöm, jól.” És ezzel itt is a vége a beszélgetésnek. De, ha valami izgalmas dologra kérdezel rá, akkor önkéntelenül is elkezd rajta gondolkozni, míg rá nem talál a tökéletes válaszra. Egy vicces, vagy extrém helyzetből pedig jó sztori kerekedik, ebből pedig egy hosszú üzenetváltás, ami talán egy valódi randiban teljesedik majd ki.

„Nem szeretem a majonézt, és szerintem Brad Pitt erősen túlértékelt. Most Te jössz! Melyek a Te legkevésbé népszerű nézeteid a világról?”

Hogy miért telitalálat egy ilyen indítás? Mert rendkívül személyessé teszi az üzenet, a legmélyebb gondolataidba engedsz betekintést a másiknak, ezzel jó beszélgetés alapot teremthetsz, vagy akár élénk vitát generálhatsz. Minél megosztóbb véleményt írsz le, annál kevésbé tud majd szó nélkül elmenni mellette a címzett, és akkor már félig nyert ügyed van.

Ezt is olvasd el! - 10 jel, ami alapján igent mondhatsz egy második randira

„Egy kávé holnap ebédidőben?”

Néha a legegyszerűbb a legnagyszerűbb. Megtetszett valaki, és azonnal találkoznál vele? Nincs kedved a felesleges udvariassági körökhöz? Akkor dobj be egy gyors meghívást próba szerencse alapon. Semmi körítés, semmi mellébeszélés, egyszerűen csak térj a lényegre. Amilyen meglepő egy ilyen üzenet, olyan sikeres is lehet. Persze, ha kicsit előtte alaposabban átolvasod a bemutatkozását, és megnézegeted a fotóit, találhatsz pár apró utalást, amit felhasználhatsz a leveledben, így személyesebbre veheted a hangvételt, például: „Mit szólnál egy italhoz, holnap 7-kor? Láttam, hogy szereted a finom koktélokat, szívesen meghívlak egyre a kedvenc helyemen!”

Te melyik ötletet próbálod ki először?