Judy közel az ötvenhez is szeretne egy második gyermeket
2021-08-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A kockázatok sem riasztanák el Judyt attól, hogy valóra váltsa legszebb álmát. Érett fejjel, 36 évesen vált szülővé, de szinte azonnal elhatározta: lesz kistestvére Majának. Bár környezete próbálta lebeszélni arról, hogy negyven év felett gyereket vállaljon, Judy a szívére hallgatott. Két évvel ezelőtt újra babát várt, de elvetélt.

 

A veszteség lelkileg és fizikálisan is megterhelő volt számára, de nem adta fel a reményt, szeretné még egyszer azt mondani Majának: kistestvéred születik.

– A tizenkettedik héten ment el a baba, ami megviselt, de hiszünk a sorsban, és abban, hogy minden okkal történik. Ha esetleg most jönne egy kistestvér, annak is nagyon örülnénk, és boldogan vállalnánk. Sokan mondják, hogy 46 éves koromra ezzel már elkéstünk, mert azt a gyereket fel is kell nevelni, de hiszek benne, hogy ha egy ember fiatalosan néz ki, az nem csak a külsőre vonatkozik, és nem kizárólag a genetika miatt van, hanem az egészséges életmódja miatt is – magyarázta az énekesnő, aki úgy érzi, tartogat még nekik meglepetést a sors.

Mint mondja, Maja szélsebesen nő, ha tehetné megállítaná az időt, hiányzik neki, a „babázás”. Abban bízik, lesz még lehetősége rá, mert arra számít, hogy sokáig él majd.

– A nagymamám is későn szült, de 92 éves koráig élt, és még Maját is tologathatta a babakocsiban. Azt gondolom, ha semmi nem jön közbe, nekünk is hosszú élet van megírva – tette hozzá Judy.

Az énekesnő tesz is azért, hogy minél egészségesebb életet éljen. Bár mindig ügyel arra, hogy jó formában maradjon, a plusz kilókkal állandó harcot vív.

– Világéletemben küzdöttem a súlyommal, egyszerűen ilyen a genetikám. Most azonban óriási sikerélményem van, sikerült tíz kilót lefaragnom magamról egy különleges kaktuszféle és vákuum rost segítségével, koplalás nélkül. Kipucoltam a méreganyagokat és a kúra hatására fele annyival jól is lakom. Még sportolásra sem volt szükségem.

 

Judy élvezi új külsejét, szereti megmutatni, milyen jó formába hozta magát, még Majával is össze tud öltözni.

– Amíg kisebb volt, ez könnyebben ment, akkoriban több anya-lánya szettet lehetett kapni a méretében. Most az én ruháimat is a gyerekosztályon vásároljuk így találunk egyformát – újságolta.

Forrás: Blikk