Jude Law Zimány Lindát is felszedte
2024-01-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Jude Law december 29-én ünnepelte 51. születésnapját!

Jude Law neve világszerte ismert, olyan filmekben szerepelt mint a Sherlock Holmes, A tehetséges Mr. Ripley vagy éppen az egyik legnagyobb karácsonyi klasszikus, a Holiday című romantikus vígjáték. Az 1972-ben született színészórást kétszer is Oscar-díjra, filmes sikerei tagadhatatlanok, de a magánélete nagyon is zűrös.

Emellett nagy nőcsábásznak is számít. Sokan nem is tudják, de Jude Law hat gyermek édesapja, akiket négy különböző nőtől születtek. 1997-ben feleségül vette Sadie Frost színésznőt, akivel három közös gyermekük született: Rafferty, Iris és Rudy. Hat évig tartott a házasságuk. Ezután az Alfie forgatásán Sienna Millerrel kezdett el randizni. Álompárként emlegették őket, aztán kiderült: Jude Law megcsalta a színésznőt gyermekei dadájával.

2009-ben kislánya született egy egyéjszakás kalandból, az édesanyját Samantha Burke-nek hívják. 2015-ben született ötödik gyermeke, Ada, akinek Catherine Harding adott életet. Ez a kapcsolat is rövid volt, a gyerek születése után szakítottak. 2014-ben magyar hódítása is volt a színésznek. Nyilvánosságra került egy videó, amin Zimány Lindával bulizik egy budapesti szórakozóhelyen. A felvétel körbejárta a világsajtót, amikor a színész ittas állapotban flörtöl Lindával.

Most éppen úgy tűnik, Jude Law azóta megtalálta a boldogságot a nála tizenöt évvel fiatalabb Phillipa Coan mellett. 2019-ben házasodtak a pszichológusként dolgozó hölggyel, aki 2020-ban világra hozta közös gyermeküket, Jude Law hatodik gyermekét.