Vajna Tímea férjhez ment
2024-01-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az év vége nagy meglepetése a hír, hogy Vajna Tímea férjhez ment Ráthonyi Zoltánhoz, a dúsgazdag debreceni üzletemberhez. Az esküvő azért is ért mindenkit váratlanul, mert bár közel négy éve együtt vannak, a pár kapcsolatában komoly hullámvölgyek voltak: legutóbb fél éve terjedt el a hír, hogy szakítottak. Andy Vajna özvegye és a milliárdos vállalkozó kapcsolatára az is árnyékot vetett, hogy az elmúlt évben Tímea négy babát is elvesztett.

Az Instagramon megosztott fotók tanúsága szerint meghitt, gyönyörű, de csendes esküvőn kelt egybe Vajna Tímea és Ráthonyi Zoltán. A boldog ara azt is elárulta, hogy hamarosan egy nagy lakodalomra is sor kerül majd Montecitóban, a milliomosok kaliforniai mini városában. Itt rejtőzött el a világ elől pazar birtokokon Oprah Winfrey, Ariana Grande, Adam Levine, Ellen DeGeneres, a Katy Perry–Orlando Bloom házaspár és az amerikai szórakoztatóipar számos más csillaga. A 8600 lelkes település leghíresebb lakója azonban Harry herceg és felesége, Meghan Markle, a brit királyi családtól elszakadt pár. Ők Oprah tanácsára költöztek az „ígéret földjére” 2020-ban, 14,7 millió dollárt (4,9 milliárd forintot) fizetve a minden kényelemmel ellátott, mediterrán stílusú kúriáért. Azóta Montecito neve egyet jelent a kivételezettek városával.

Nem csoda, hogy most csak kisebb esküvőt tartott a pár, hiszen Tímea nehéz időszakon van túl: négy babát is elveszített, legutóbb – közel három hónaposan – egy kisfiút.

„2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is. A kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült” – írta keserű-boldog posztjában Tímea, akinek a babáért való küzdelméről már többször is írtunk. Instagram-történetében Timi most egy olyan fotót is megosztott, amelyre azt írta: „Köszönöm a kedves üzeneteket és tanácsokat, lelki támogatást. 2024 sorsfordító év lesz mindenki számára”. Úgy tűnik, Tímea legutóbbi, hatalmas vesztesége végül olyannyira közel hozta a szerelmeseket, hogy több szakítás és hullámvölgy után végre igazán egymásra találtak és hivatalosan is kimondták a boldogító igent.

A 41 éves Timinek minden esélye megvan rá, hogy végre elérhesse az álmát és boldog családban élhessen a vállalkozóval, akit még a néhai férje, Andy Vajna révén ismert meg, Zoltán ugyanis a filmmogul jobb keze volt éveken keresztül. A fiatal üzletember vagyonát az édesapja alapozta meg, aki az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi lánc, a Reál kapcsán ismert. A céginformációs adatbázis szerint Ráthonyi Zoltán a BLTN Expansion Kft. tulajdonosa is, ráadásul feleségével, Tímeával a viszonya üzleti színezetet is kapott korábban, amikor a fiatalember családjának Alaszka 2000 Kft. nevű cége 2020-ban beszállt a Kempinsky hotel oldalában működő, Vajna-féle Nobu luxusétterembe. Timinek tehát amiatt nem kell aggódnia, hogy Zoltánnak csak a vagyonára fáj a foga, hiszen anyagi téren egyikük sem szenved hiányt.

Immár csak egy dolog hiányzik a boldogságukhoz, ez pedig egy kisbaba, aki 2024-ben talán meg is születhet. Ha pedig mégsem sikerülne az immár sokadik lombikkezelés, Timinek még mindig több lehetősége van anyává válni: akár béranya révén, akár örökbefogadás útján, amelyekbe feleségként, biztos háttérrel maga mögött immár bátrabban belevághat. Amerikában ugyanis a törvények lehetővé teszik a béranyaságot, amelynek segítségével már számos hollywoodi sztárnak is sikerült szülővé válnia.