Janza Kata szívét elrabolták
2024-03-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Janza Kata ötven felett ismét szerelmes lett. A gyönyörű színésznő ismét csodálatosan érzi magát és azt kívánja, ennél soha ne legyen rosszabb.

„Most éppen töretlen jókedvvel és derűvel ragyogok, tele energiával. Végre kerek az életem, boldog vagyok. Ennél rosszabb soha ne legyen” – mondta a színésznő, aki nehéz időszakot élt át a nála 22 évvel fiatalabb párjával, Pesák Ádámmal való szakítás után után.

„Két évvel ezelőtt, amikor 50 éves lettem, amit egyfajta korszakváltásként éltem meg, bizony voltak nehézségek az életemben. Akkor ért véget egy 5 éves kapcsolatom, a színházban, a szerepeimben is történtek változások, a koromnál fogva már nem lehetek a Disney-mesejátékok hercegnője” – vallotta be a színésznő, elárulva, hogy pár hónapig pszichológushoz is járt, hiszen volt olyan helyzet, amikor egyedül nem látta, merre van az előre.

„Megtanultam tőle, ha az ember nagyon el van keseredve, akkor ölelje meg magát, és tegye fel a következő kérdést: »Tudod te egyáltalán ki és mi vagy? A megküzdés csodája!« Ezt azóta is gyakran mondom magamnak. Azt is megtudtam, hogy szeretni kell magunkat, és azt kell mondani, hogy most akkor helyezzük át a fókuszt, és nézzük meg, hogyan lehet a gödörből kimászni” – foglalta össze a színésznő az elmúlt időszak legfontosabb tanulságait, amelyek a jelek szerint komoly szerepet játszottak abban, hogy csodálatos hírt közölhetett...

Most annyit mondhatok, hogy újból párkapcsolatban élek, de nem szeretnék erről többet mondani, nem szeretném soha többet a boldogságomat kitenni a kirakatba. Eddig megtettem, és nem sikerültek a kapcsolataim, most hallgatok – mondta.

A színésznő egyébként mai napig jóban van a volt férjével. Szerinte, ha két ember éveken át együtt él, nem lehet, hogy idegenek legyenek egymásnak. „Elképzelhetetlennek tartom, hogy azért, mert véget ér a szerelem, a barátság is elmúljon. Két gyerekem van két apától, ne legyek békében, barátságban velük?” – kérdezte.