Hódi Pamela és Tóth Bence titkos helyre jártak csókolózni
2024-03-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Hódi Pamela és Tóth Bence kezdetben nem tudták, hova vezet majd kettejük kapcsolata, ezért még a barátaik előtt is titkolták a viszonyukat. Olyannyira, hogy ha nagyobb társasággal találkoztak, csak sötétben mertek csókolózni.

Mint ismert, az influenszer és az egykori focista már korábbról ismerték egymást, de csak akkor kezdett közöttük kialakulni kapcsolat, amikor – a közös baráti társaságuknak köszönhetően – ismét összesodorta őket az élet. Eleinte egyikük sem gondolta a köztük lévő viszonyt komolynak, mindez idővel alakult szerelemmé. Ezen időszak alatt még a barátaik előtt is titkolták, mi is van közöttük.

– Az elején ezt nem akartuk felvállalni, nem tudtuk, mi lesz a kapcsolatunkból Pamelával. Aztán mindig nagyobb csoportokban elkezdtünk moziba járni, mert az volt a legeladhatóbb – mesélte a TV2 Szerencsekerék című műsor játékosaként Tóth Bence.

– Amikor bent elfoglaltuk a helyünket, majd jött a sötétség, azt volt a mi időnk Pamelával. Lement a film, ami után kérdezték a többiek, hogy na, nektek, hogy tetszett, de mi ehhez nem tudtuk hozzászólni. Nekünk arról szóltak az első mozizások ebben a társaságban, hogy végigcsókolóztuk az egészet – árulta el.

A sztárpár közötti kapcsolat pár hónap alatt komolyra fordult, ma pedig már boldog házasságban nevelik közös kislányukat, illetve Pamela Berki Krisztiántól született gyermekét is.