Hunyadi Donatella és Bődi Dénes újra együtt
2024-03-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hónapokkal a verseny után is sok időt tölt egymással a páros.

A Dancing with the Starsban Hunyadi Donatella és Bődi Dénes mindenkit levett a lábáról, miközben a rajongók azt találgatták, vajon több is van-e a páros között, mint barátság. Doni és Dini – ahogyan ők hivatkoznak magukra – az egyik adásban azzal lepték meg a közönséget, hogy produkciójuk végén elcsattant közöttük egy csók, majd később bevallották, hogy bizony nem színpadi csókról volt itt szó. Bár a modell édesanyja, Kiszel Tünde is arról áradozott, milyen jó párost alkotnak együtt, Donatellát januárban egy másik férfival látták kézen fogva.

A fiatal lány azóta is titokzatos szerelmét illetően, de korábbi táncpartnerével azóta sem szakította meg a kapcsolatot. A műsor egyik legkedveltebb párosa hónapokkal a Dancing with the Stars után most újra együtt jelent meg a táncteremben.

A gyönyörű modell az utóbbi időben rendszeresen osztott meg a közösségi oldalain fotókat és videókat, melyeken a táncos is feltűnik, ugyanis már egy ideje gőzerővel készülnek a következő, március 10-ei Tina Turner emlékkoncertre, ahol együtt fognak szerepelni.

Az Erkel Színházban megrendezésre kerülő eseményen Hunyadi Donatella és Bődi Dénes mellett számos másik sztárfellépő is várható, hiszen Tóth Gabi, Veréb Tamás, Fehér Adrienn, Keresztes Ildikó, Erox Martini és Hegyes Berci is látható a fellépők sorában.