Így szerezz örömet a szeretteidnek!
2022-12-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Karácsony előtt a boltok tömve vannak feszült emberekkel, akik idegesen jönnek-mennek azt remélve, hogy megtalálják a tökéletes ajándékot. Ha Te idén a tárgyi meglepetések helyett valami mással szeretnéd meglepni a szeretteidet, akkor válogass az alábbi ötletek közül.

 

Nosztalgiázzatok

Minden szülő nehezen éli meg, amikor a gyermeke felnő, elköltözik, és egyre ritkábban látja, illetve tölthet vele időt. Ha nálad is ez a helyzet, akkor mit szólnál ahhoz, ha idén azzal lepnéd meg a szüleidet, hogy egy teljes délutánt vagy estét arra szánsz, hogy együtt nosztalgiázol velük? Készítsd elő a fotókat, videófelvételeket, esetleg diákat, és repüljetek vissza a múltba. Ha még tovább szeretnéd fokozni a boldogságukat, akkor töltsd náluk az egész éjszakát, így másnap együtt tudtok reggelezni.

Közös moziest

A hétköznapokban nem igazán tudsz időt szakítani a közös filmnézésre, pedig nagyon is vágysz rá? Akkor karácsonykor ragadd meg az alkalmat, és ajándékozz egy kupont egy egész estés filmnézésre a legjobb barátodnak, a párodnak vagy akár a gyerekednek. Ez természetesen azt jelenti, hogy vállalod, rendesen felkészülsz majd az estére: popcornnal, chipsszel, esetleg fagylalttal. A filmek listája természetesen rátok van bízva: nézzétek meg újra a kedvenceiteket, vagy válasszatok olyan mozit, amit még nem láttatok.

Időtöltés a barátokkal

Főleg párkapcsolatban élőkre igaz, hogy egyre kevesebb idő jut a barátokra, pedig minden bizonnyal mindkét fél örülne egy teljes napnak, amit a haverjaival, illetve barátnőivel tud tölteni. Ha úgy érzed, hogy ez rád is áll, akkor lepd meg a párodat egy barátnappal, amikor reggeltől estig a cimboráival bandázhat. Ezen a napon természetesen ne hívogasd vagy írogass neki. Az biztos, hogy a nap végén nem csak boldog, de hálás is lesz neked.

Program kettesben a gyerekkel

Ha több gyereked van, akkor pontosan tudod, hogy mindegyik vágyik arra, hogy csak vele foglalkozz. Épp ezért szuper meglepetés számukra, ha idén karácsonykor az lesz az ajándékod, hogy mindegyikkel eltöltesz egy-egy napot, amikor azt csináljátok, amire az éppen sorra kerülő gyerkőc vágyik – legyen szó shoppingolásról, kirándulásról vagy játszóház látogatásról.

Wellness

Ebben a rohanó világban figyelnünk kell a kikapcsolódásra és pihenésre is, ellenkező esetben teljesen lemerülünk. Ha az egyik szeretteden észreveszed a kimerültség jeleit, de pontosan tudod, hogy magától nem fog elmenni pihenni, akkor kényszerítsd rá. Lepd meg egy wellness utalvánnyal. Ha nem akar neked csalódást okozni, akkor bizony el kell mennie.